Solide en volledige interface met Infor M3
Jaïr Junge, Business Controller bij Westland Kaas Groep, vertelt: “Wij verwerken per jaar ongeveer 30.000 inkomende facturen voor locaties in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Bij de overstap naar Infor M3 hebben wij gekozen voor een gespecialiseerde oplossing voor factuurverwerking. Inkomende factuurverwerking is zo essentieel en omvangrijk, dat wilden wij niet als onderdeel van het ERP-pakket hebben. Alfa Beta Solutions en ISProjects hebben in nauwe samenwerking een solide interface met Infor M3 gebouwd. De focus van ISProjects ligt volledig op factuurverwerking en dat merk je. Vanuit de bestaande standaard oplossing en de ervaring door “best practice” met haar klanten, heeft ISProjects een stabiele en uitgebreide factuurverwerkingsoplossing geleverd.

Deze is vervolgens door ons zeer uitgebreid getest op onder andere de interface met Infor M3. Wij ontvangen een zeer grote variatie aan facturen, bijvoorbeeld met nul, laag of hoog btw tarief en dan soms ook nog alles bij elkaar op één factuur. Daarnaast ontvangen wij de kostenfacturen en logistieke facturen per post, in pdf en volledig digitaal. Ik durf dus wel te stellen dat er een goede interface staat, waar wij nog lange tijd profijt van hebben. Ook de vertalingen zijn goed en worden positief ontvangen door mijn buitenlandse collega’s.”

Prettige samenwerking
“Door dit project is een prettige samenwerking tussen Westland Kaas, Alfa Beta Solutions en ISProjects ontstaan. Dit werpt nog steeds zijn vruchten af. Een echte meerwaarde van ISProjects zijn de mensen die er werken. Bijvoorbeeld Koen de Leijer en de support medewerkers. Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam. Verder denken ze echt met ons mee. Steeds op zoek naar de juiste oplossing en dat gaat nog snel ook! De volgende stap is de inkoopmodule. Wij hebben een zeer uitgebreide marketingafdeling. Tot nu toe moeten wij deze informatie met behulp van Excel sheets monitoren. Met behulp van de inkoopmodule kan ook dat efficiënter en overzichtelijker. Weer een volgende stap in controle, inzicht en overzicht!” besluit Junge.

Voor het originele persbericht en meer informatie over ISProjects:
http://www.isprojects.nl/nl/factuurverwerking-in-infor-m3

Rate this post

Print Friendly