Business Process Outsourcers (BPO’s) staan voor een dilemma. Klanten hebben behoefte aan snellere, goedkopere documentverwerking en tegelijkertijd moeten BPO’s uitbreiden om voor hun klanten de transformatie van papier naar digitaal te kunnen realiseren. De harde werkelijkheid is dat klanten “meer voor minder” willen waardoor er prijsdruk ontstaat, terwijl paginavolumes steeds kleiner worden. Een recent onderzoek door Accenture toont verder aan dat BPO’s het steeds moeilijker krijgen. Ze moeten het vertrouwen van de klant winnen en ze zijn afhankelijk van dienstverleners die investeren in technologie waarmee ze zich kunnen onderscheiden in een drukke markt. Het onderzoek heeft het volgende uitgewezen:

  • 49 procent van de klanten van BPO’s verwacht dat hun bedrijfsprocessen binnen de komende twee jaar grootschalig zullen worden getransformeerd.
  • 60 procent van deze klanten denkt dat de huidige BPO-leveranciers niet in staat zijn om deze transformatie aan te sturen.
  • Ondertussen is twee derde van de branche gericht op kostenbesparing.

Servicebureau’s en andere leveranciers van scanservices hebben ook te maken met deze druk. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden heeft Kodak Alaris de award-winning i5000 Serie-scanners uitgebreid met twee nieuwe modellen. De Kodak i5250 en i5650 scanners bieden meer efficiency en betrouwbaarheid met hogere verwerkingssnelheden van respectievelijk 150 en 180 pagina’s per minuut. Dit zorgt voor een hogere productiviteit in de meest veeleisende bedrijfsomgevingen. Samen met de i5850 scanner, die een snelheid heeft van 210 ppm, vormen de nieuwe modellen het topsegment van het aanbod van Kodak Alaris scanners.

“Omdat er veel digitale transformaties plaatsvinden binnen overheids organisaties en bedrijven, is het belangrijk dat BPO’s en service providers gebruik maken van de meest moderne scanoplossingen, waarde toe te voegen aan het traditionele aanbod voor het vastleggen van informatie,” aldus Anne Valaitis, Director of Image Scanning Trends Solutions and Services bij InfoTrends. “Het nieuwe aanbod van Kodak Alaris, wereldwijd marktleider in hoogvolume productiescanners helpt service providers over te stappen naar de meest slimme oplossing met de hoogste productiviteit om samen met hun klanten de digitale transformatie door te voeren.

Nieuwe functionaliteiten in de i5000 Serie leggen de lat hoger voor productiescanners

De nieuwe generatie i5000 Serie-scanners bevat geavanceerde functies waarmee ingewikkelde taken en moeilijke documenttypen efficiënt worden verwerkt. Het ontwerp van de scanners maakt het hele scanprocess minder arbeidsintensief wat een aanzienlijke kostenbesparing betekent. Minder werk vóór en tijdens het scannen, zoals het voorbereiden van documenten en een kortere verwerkingstijd na het scannen. De scanners zijn ook ontworpen om uitzonderingen te voorkomen. Bij uitzonderingen moet er extra handmatig werk worden gedaan. Nog meer functies:

  • Met Interactieve multifeed detectie kunnen gebruikers eenvoudig dubbele invoer van documenten voorkomen en oplossen. De images worden op het beeldscherm weergegeven kunnen;
  • Met Intelligent printing[1] kunnen gebruikers een uniek controlenummer afdrukken op elk document dat wordt gescand, zodat het document later eenvoudiger kan worden teruggevonden;
  • Met de geavanceerde barcode reader kost het invoeren van gegevens minder tijd en wordt de nauwkeurigheid verbeterd. Gegevens zijn direct beschikbaar in de systemens voor bijvoorbeeld debiteuren, crediteuren, facturatie, en Human Resources;
  • De optionele door Kodak bestuurde accessoire voor dubbele stapels voor de i5850 scanner scheidt cheques en patchcodevellen automatisch van elkaar zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. Daardoor kan de productiviteit weer op andere manieren worden verbeterd;
  • Werkelijke doorvoer, waarmee klanten dezelfde doorvoer en productiviteit krijgen bij 100 dpi als bij 300 dpi, of alle scanfuncties nu aan of uit staan.

“Veel dienstverleners letten alleen op kostenbesparingen, maar ons onderzoek toont aan dat ze eigenlijk meer zouden moeten investeren in nieuwe technologie om zichzelf te onderscheiden,” aldus Tony Barbeau, Vice President van Products & Solutions, afdeling Information Management bij Kodak Alaris. “Het is geen optie meer om dezelfde services te bieden als anderen. Dienstverleners moeten klanten helpen om nieuwe oplossingen te vinden, zodat de overstap naar meer geavanceerde workflowprocessen sneller verloopt. Onze nieuwe productiescanners zijn hier specifiek voor ontworpen. Naast het doorvoeren vanerbeteringen op het gebied van snelheid en papiertransport, onderzoeken wij voortdurend de behoefte van onze klanten (Voice of the Customer) om onze technologie en producten aan te kunnen passen aan de hedendaagse trends op het gebied van informatiebeheer.

[1] Intelligent printing is alleen beschikbaar op de i5650 en i5850 scanners

BPO’s en Service Providers maken veelvuldig gebruik van productiescanners van Kodak Alaris om een optimale productiviteit naar hun klanten te garanderen
5 (100%) 1 vote

Print Friendly