Basware en WEX Inc., een leverancier van zakelijke betalingsoplossingen, hebben vandaag hun samenwerking bekendgemaakt voor het leveren van een nieuwe zakelijke betalingsoplossing. De overeenkomst is opgezet om het bedrijfsleven te helpen bij het verder verbeteren van het purchase-to-pay-proces en werkkapitaalmanagement door middel van een nieuwe, geautomatiseerde betalingsoplossing voor real-time elektronische betalingen. De oplossing biedt afnemers eenvoudig toegang tot vroege betalingsfinanciering, terwijl leveranciers ervoor kunnen kiezen om met meer zekerheid sneller betaald te krijgen. De oplossing wordt gelanceerd in samenwerking met Basware.

Jim Pratt, Senior Vice President en General Manager voor Virtual Payments, WEX Inc., licht toe: “Wij zoeken continu naar nieuwe manieren om de customer experience te verbeteren. Dit doen we door het opzetten van innovatieve, wereldwijde betalingsoplossingen die de winstgevendheid en de cashflow van onze klanten in hun lokale valuta verbeteren. Wij zijn verheugd met Basware samen te werken: de samenwerking geeft WEX de mogelijkheid om een nieuw, real-time betalingsalternatief aan te bieden met de voordelen van onder meer automatische reconciliatie, betere cashflow en snellere betalingen.”

Esa Tihilä, CEO van Basware: “Wij zijn blij met onze samenwerking met WEX waardoor meer organisaties voordeel kunnen hebben van real-time elektronische betalingen. Door het verwijderen van handmatigheden en het bieden van flexibele betalingsopties kunnen bedrijven hun financiële processen verbeteren, late betalingen reduceren en het werkkapitaal optimaliseren. Het zijn uitdagingen waarmee veel bedrijven vandaag de dag te maken hebben. Nieuwe en innovatieve financieringsopties in de supply chain bieden nieuwe mogelijkheden voor zakelijke groei en werkkapitaalmanagement. Leveranciers en afnemers kunnen schulden en vorderingen financieren om zo de cashpositie te optimaliseren alsmede flexibiliteit te verhogen en inzicht te verbeteren.”

Rate this post

Print Friendly