Canon Nederland N.V. heeft Docspro B.V. overgenomen, een toonaangevende leverancier van solutions voor document capturing, document management en intelligente documentverwerking. Hierdoor kan Canon haar klanten nog betere oplossingen bieden voor het optimaliseren van documentgestuurde bedrijfsprocessen zoals customer onboarding, factuurverwerking, postkamerdigitalisering en beheer van personeelsdossiers.

Deze overname is de volgende stap in Canon’s strategie om sneller te groeien in solutions en services, en om zowel haar klantenkring als productportfolio te verstevigen.

Joop van Boerdonk, Algemeen Directeur van Canon Nederland zegt: “Klanten vragen Canon steeds vaker hun processen efficiënter en effectiever te maken. We zijn dan ook verheugd om, dankzij deze overname, nog beter aan de behoeften te kunnen voldoen.

Gezamenlijk zijn we in staat onze klanten te bedienen met een breder spectrum aan producten en met meer diepgaande expertise. We heten Docspro dan ook van harte welkom in de Canon Group.”

Docspro zal blijven opereren vanuit de huidige locatie en onder de huidige bedrijfsnaam.

Canon Nederland neemt document solutions specialist Docspro over
4 (80%) 3 votes

Print Friendly