Vandaag lanceert Inepro de mobiele app MyInepro, een nieuwe waardevolle aanvulling op onze complete cashless oplossing. De persoonlijke MyInepro applicatie voor eindgebruikers in een iBos omgeving, geeft inzicht in en controle over transacties en documenten en kan vergeleken worden met een mobiel bankieren app. Organisaties die diverse operationele processen met elkaar verbinden zoals betalen, printen, scannen, accounting en toegangsregistratie met de laatste versie van iBos, kunnen nu met MyInepro dezelfde mate van transparantie en inzicht bieden aan hun werknemers of studenten.

MyInepro biedt gemak

MyInepro is een mobiele applicatie voor iOS, Android en Windows speciaal voor eindgebruikers in een geldvrije iBos omgeving. MyInepro is een gebruiksvriendelijke app, die in verschillende talen in te stellen is, en wordt gebruikt om transacties te monitoren en de nog te printen documenten te beheren. Op de duidelijke en eenvoudig vormgegeven startpagina wordt een samenvatting getoond van recente uitgaven, het huidige tegoed/saldo, transacties van de afgelopen week en het aantal printdocumenten in de wachtrij. Printopdrachten kunnen eenvoudig worden vrijgegeven door middel van bijvoorbeeld een QR-code.

Controle met MyInepro

MyInepro archiveert alle betalingen met een uitgebreide omschrijving van datum, tijd, locatie en product of dienst wat inzicht geeft in het persoonlijke bestedingsgedrag. De applicatie toont het aantal prints die in de wachtrij staan, of deze in kleur of zwart/wit worden afgedrukt en er is een afdrukvoorbeeld beschikbaar. Door altijd op de hoogte te zijn van het saldo/tegoed komt u niet voor verrassingen te staan en deze kan ten alle tijden worden verhoogd met iDeal of PayPal.

Een overzicht van geschatte kosten voor prints is tevens een functionaliteit van MyInepro. Mocht u het aantal of de afdrukkleur willen wijzigen of zelfs documenten uit de rij willen verwijderen dan is dit mogelijk met MyInepro. Ook kan er een kostenplaats worden toegewezen zelfs als de documenten al in de wachtrij staan. Verloren of gestolen identificatiemiddelen, zoals een kaart of badge, kunnen eenvoudig met MyInepro geblokkeerd worden.

MyInepro zal vanaf 8 maart beschikbaar zijn via: www.inepro.com/myinepro

MyInepro: Betalingen en documenten beheren met 1 app
5 (100%) 1 vote

Print Friendly