Canon Europe, marktleider in imaging solutions, introduceert uniFLOW 5.4, de nieuwste versie van haar bekroonde uniFLOW-software. Deze nieuwste versie van Canon’s geïntegreerde print- en scanmanagementoplossingen bevat functies en mogelijkheden die zijn ontworpen om organisaties te helpen hun documentworkflows aantoonbaar te verbeteren, het beheer van kosten te optimaliseren en nieuwe grootformaat toepassingen te bieden.

uniFLOW 5.4 is een aanvulling op het krachtige softwareplatform, dat is ontworpen voor het beheer van printerparken met uiteenlopende samenstellingen. Het platform biedt organisaties daarnaast een intuïtieve workflow bij print- en scantaken. De uniFLOW-software maakt printen en scannen mogelijk vanaf aangesloten pc’s of mobiele apparaten naar elke printer of scanner in het netwerk die uniFLOW-enabled is. Daarbij waarborgt uniFLOW een hoog beveiligingsniveau en bewaakt het de printkosten.

Optimalisatie van documentworkflows

uniFLOW 5.4 introduceert een verbeterde scaninterface die kan worden gebruikt bij zowel de Canon ScanFront-documentscanners als de Canon imageRUNNER ADVANCE MFP’s. Gebruikers kunnen rechtstreeks scannen naar diverse Office 365 bestemmingen zoals Microsoft SharePoint en OneDrive, of bestanden verzenden binnen zakelijke workflows om hun documenten snel en veilig te verwerken.

Deze versie is voorzien van diverse nieuwe mogelijkheden die mobiele en flexibele werkomgevingen ondersteunen. Met de instelbare profielen heeft een gebruiker eenvoudig toegang tot de opties die aansluiten bij zijn of haar wensen. Deze gebruikersprofielen worden gesynchroniseerd bij alle systemen in het netwerk. Printen vanaf mobiele apparaten is eveneens aantoonbaar verbeterd met de mogelijkheid om de opties voor nabewerking rechtstreeks op de MFP zelf te wijzigen. Daarmee wint uniFLOW aan kracht als platform voor flexibele werkplekken.

Ongekende beveiligingsmogelijkheden

De integratie van uniFLOW met de Canon iW Secure Audit Manager Express applicatie biedt ongekende beveiligingsmogelijkheden voor het detecteren en beschermen van gevoelige informatie, het voorkomen van het kopiëren van beveiligde documenten of het waarschuwen van een beveiligingsmanager wanneer bepaalde sleutelwoorden worden herkend.

Toegang tot grootformaat potentieel

Met uniFLOW 5.4 introduceert Canon compatibiliteit met de Océ PlotWave en ColorWave grootformaat printers en daarmee opent deze versie een breder scala aan printmogelijkheden binnen een zakelijke omgeving. Gebruikers die grootformaat afbeeldingen of technische tekeningen moeten printen, kunnen dit nu doen met behulp van de bekende uniFLOW-oplossing.

Integratie met centrale repro

uniFLOW werkt ook nauw samen met Océ PRISMAdirect, Canon’s krachtige web-based productiemanagement software voor de centrale repro, dat wordt gebruikt voor aansturing van professionele productieprinters van Canon, alsook niet-Canon producten. Dit houdt in dat een uniFLOW-gebruikersdatabase en -budgetstructuur zijn te integreren met die voor de repro, zodat het creatieve potentieel van de centrale repro services beschikbaar komt voor alle gebruikers. Daarmee neemt niet alleen de behoefte aan outsourcing van complexe printinhoud af, maar wordt het voor organisaties ook gemakkelijker om een compleet beeld te krijgen van het budget voor al hun printactiviteiten.

Rate this post

Print Friendly