Konica Minolta bereidt zich voor op een indrukwekkende deelname aan de beurs ter ondersteuning van zijn marktleidende positie op het gebied van productieprinten. Geheel volgens het motto van de drupa ‘touch the future’ wordt de bezoekers van stand A65 (hal 8b) van Konica Minolta een inzicht in de toekomst geboden van de nieuwste printinnovaties en toepassingen.

In een van de grootste stands op de drupa 2016, met een oppervlakte van 2.400 vierkante meter, die in meerdere bedrijfstoepassingen is opgedeeld, presenteert Konica Minolta oplossingen die een echte toegevoegde waarde en hoog omzetpotentieel voor zijn klanten inhouden. De verschillende toepassingen omvatten het gehele productie print productaanbod van Konica Minolta inclusief industrieel inkjet, het drukken van etiketten en een platform voor marketingautomatisering. Nieuwe producten zoals de productieprintsystemen bizhub PRESS 1250e en de officiële marktintroductie van de KM-1, een digitale UV-vellenpers in B2+ formaat, zullen beslist grote indruk op het drupa-publiek maken.

De persconferentie van Konica Minolta wordt gehouden op 31 mei om 13:00 uur in zaal 7, CCD Zuid, Beurs Düsseldorf. Vandaag zal Konica Minolta om 14:30 uur aan een internationale persconferentie in Düsseldorf deelnemen en daar nadere bijzonderheden bekendmaken over haar drupa-planning.

Konica Minolta heeft speciaal voor de drupa een microsite opgesteld (drupa2016.konicaminolta.eu) waar de nieuwste informatie over de drupa te vinden is.

Olaf Lorenz, General Manager van de International Marketing Division van Konica Minolta Business Solutions Europe, zegt: „Het is onze hoofddoelstelling om te anticiperen op de wensen en eisen van onze klanten en hun ideeën in de praktijk om te zetten. Dat willen we bereiken door innovatieve, zinvolle oplossingen aan te bieden waarmee de ondernemingen hun voordeel kunnen doen. Wij zullen onze voortrekkersrol door de presentatie van innovatieve bedrijfsconcepten op indrukwekkende wijze op de drupa aantonen. Wij zullen laten zien hoe wij onze klanten bij de ontwikkeling en verkenning van nieuwe commerciële kansen en de verhoging van de omzet en winstgevendheid kunnen helpen.“

Hij vervolgt: „Wij kijken uit naar vele bezoekers op onze stand A65 die een van de grootste op de drupa is. Zij zullen zeker niet teleurgesteld zijn.“

Bezoek Konica Minolta op de drupa in stand A65 in hal 8B.

Hier kunt u foto’s van onze producten bekijken: www.konicaminolta-images.eu

Termen en productnamen kunnen handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren zijn en worden hierbij erkend.

Rate this post

Print Friendly