Vanaf 1 februari is Multicopy Weert in nieuwe handen. Ondernemer Math Fredrix heeft het bedrijf verkocht aan Henk Kroon, die ook eigenaar is van de Multicopy-bedrijven in Eindhoven en Asten.

Henk Kroon: “Math Fredrix heeft jarenlang erg succesvol zijn bedrijf geleid. Maar nu na de lange recessie die we hebben gekend, is er veel veranderd. Dat vraagt ook veel veranderingen en investeringen. Daarom zijn we blij dat we het bedrijf van hem over hebben kunnen nemen. Door de combinatie van onze drie vestigingen en de landelijke Multicopy-organisatie kunnen we onze klanten breed terzijde staan als het gaat om de beste communicatieoplossingen.”

Breed pakket
Multicopy drukt en print van oudsher, maar doet als Multicopy The Communication Company nog veel meer. Kroon: “Dat is het eerste wat zal veranderen. Natuurlijk blijven we drukken en printen, maar we focussen ons ook op advies en design. Daar begint alles mee. We zijn sterk in direct mail. Van adressenbestanden tot het maken en versturen van superpersoonlijke mailings. In print, maar net zo goed als e-mailings. We bouwen websites en apps en we zijn gespecialiseerd in sign.

“Om op te vallen tussen de concurrenten moet je gezien worden. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen.”

Klantdoelen centraal
Henk Kroon: “We adviseren dus helemaal middelenonafhankelijk. We zijn geen drukker die alleen maar drukwerk adviseert. We maken ook digitale communicatie. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief hun doelen willen laten realiseren.”

Bij Multicopy The Communication Company in Weert, Asten en Eindhoven werkt een team jonge professionals. Kroon: “Als het gaat om advies en service zitten we heel dichtbij, maar de productie doen we grotendeels centraal. Onze mensen worden daarnaast gesteund door de landelijke Multicopy-organisatie die met zo’n 70 zelfstandige vestigingen de communicatie verzorgd voor zo’n 50.000 bedrijven in het mkb.”

Mooie tijd
Math Fredrix: “Ik ben blij dat mijn zaak voortgezet wordt door Henk Kroon en zijn mensen. Ik ben ervan overtuigd dat het goed is voor iedereen en zeker ook voor mijn oude klanten. Ze houden de kwaliteit, betrokkenheid en service, maar krijgen daar veel nieuwe diensten bij.”

Rate this post

Print Friendly