Vanaf 1 februari 2016 is Multicopy weer terug in Apeldoorn. Multicopy The Communication Company | Apeldoorn is mede een initiatief van Van Elst Grafisch Afwerking en opent de deuren aan het Schumanpark 75.

Directeur Robert Levöleger: “Zeker nu de recessie voorbij is, liggen er weer volop kansen voor het MKB en organisaties om te groeien. Maar niets is meer wat het was. Ook de communicatie niet. Juist daarom is er behoefte aan communicatiebedrijven die laagdrempelig een totaalpakket aan moderne, innovatieve communicatiediensten bieden. En dat is precies wat wij doen als Multicopy The Communication Company.”

Multicopy The Communication Company | Apeldoorn is mede een initiatief van Van Elst Grafische Afwerking te Apeldoorn. Van Elst is al meer dan 100 jaar actief in de grafische branche met hoogwaardige grafische afterpress en Direct Marketing activiteiten.

Breed pakket
Multicopy The Communication Company drukt en print van oudsher, maar doet veel meer. Levöleger: “Allereerst zijn we sterk in advies en design. Daar begint alles mee. We zijn sterk in Direct Mail. Van adressenbestanden tot het maken en versturen van superpersoonlijke mailings. In print, maar net zo goed als e-mailings. We bouwen websites en apps, we zijn gespecialiseerd in sign.

“Om op te vallen tussen de concurrenten moet je gezien worden. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen.

Klantdoelen centraal
Levöleger: “We adviseren dus helemaal middelenonafhankelijk. We zijn geen drukker die alleen maar drukwerk adviseert. We maken ook digitale communicatie. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief hun doelen willen laten realiseren.”

Bij Multicopy The Communication Company werkt een team jonge professionals. Zij worden gesteund door de landelijke Multicopy-organisatie die met zo’n 70 zelfstandige vestigingen de communicatie verzorgt voor zo’n 50.000 bedrijven in het MKB.

Terug in Apeldoorn
Robert Levöleger: “We zijn blij dat we weer terug zijn in Apeldoorn. Experts zeggen dat het MKB de motor van de economie is. Wij zijn graag de communicatieolie om die motor optimaal te laten presteren.”

Multicopy The Communication Company | Apeldoorn opent op 1 februari 2016 haar deuren aan het Schumanpark 75 en is bereikbaar onder telefoonnummer 055-3127820

Rate this post

Print Friendly