Basware is door Global Finance uitgeroepen tot de beste leverancier van financiële managementsystemen en -diensten binnen de categorieën ‘Best Provider of AP Solutions’ en ‘Best Provider of Integrated Working Capital Management Solutions’.  

“We voelen ons vereerd om wederom door Global Finance te zijn erkend voor onze innovatieve oplossingen en financiële diensten die niet alleen de relatie tussen afnemer en leverancier versterken maar ook een nieuw tijdperk in de B2B-commerce inluiden”, zegt Jörgen Hensgens, Country Manager van Basware Nederland. “Met onze AP-oplossingen en de nieuwe financiële diensten op het Basware Commerce Network faciliteren we nieuwe mogelijkheden voor strategische factuurbetaling en andere financieringsopties. Dit draagt bij aan de handel tussen bedrijven in een markt die $100 biljoen groot is. Daarnaast verbetert het de financiële gezondheid en cashflow van ondernemingen, kleinere organisaties en overheden wereldwijd.”

Basware is door Global Finance geroemd voor zijn innovatieve leiderschap in cloudgebaseerde AP-, e-invoicing- en financieringsoplossingen en -diensten waaronder:

– Basware Invoice Automation, het paradepaardje. Deze oplossing vergemakkelijkt de factuurverwerking en biedt inzicht in en controle over cash, uitgaven en werkkaptiaal.

– Basware’s e-invoicingoplossingen waarmee organisaties facturen kunnen opstellen, verzenden, ontvangen en opslaan. Niet alleen goedkoper, maar ook tijdsbesparend in vergelijking met traditionele methodes. Door e-invoicing via het Basware Commerce Network kunnen leveranciers en afnemers naadloos samenwerken.

– De nieuwe Financing Services bieden verschillende mogelijkheden om een betalingsstrategie samen te stellen. Hieronder vallen onder meer een wereldwijde e-Payment-oplossing (Basware Pay), dynamische kortingen (Dynamic Discount) en de supplier driven factuurfinancieringsoplossing Basware Advance.

Rate this post

Print Friendly