Canon Europe, wereldwijd marktleider in imaging solutions, maakt vandaag de introductie bekend van twee nieuwe grootformaat multifunctionele printers op instapniveau. De Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 en Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 combineren print-, scan- en kopieerfuncties in een gebruiksvriendelijke printer, die zeer geschikt is voor kleine ondernemingen in architectuur, engineering en constructie, de maakindustrie en de onderwijswereld. Beide printers zijn vanaf februari 2016 in heel Europa verkrijgbaar.

De Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 en Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 zijn ontworpen voor kantoren waar ruimte schaars en kostbaar is. Met hun robuuste, compacte ontwerp nemen de multifunctionele printers weinig ruimte in beslag. De 36-inch scanner in de Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 is een ideale kopieeroplossing voor bedrijven in de architectuur, engineering en toeleveringsindustrie met midden- tot laagvolume printactiviteiten. De Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 is uitgevoerd met een 24-inch scanner en is ontworpen voor kleine ondernemingen en voor opleidingscentra die eenvoudig documenten willen scannen, kopiëren en printen. Beide systemen zijn uitgerust met een duidelijke gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te bedienen.

Hogere productiviteit en kwaliteit

De nieuwe Canon imagePROGRAF multifunctionele printers zijn zowel veelzijdig als toegankelijk. De SingleSensor-technologie zorgt voor perfecte kleurconsistentie en levert nauwkeurig beeldmateriaal, terwijl het 5-kleuren pigment- en dye-inktsysteem met vernieuwd kleurenspectrum een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit garandeert. In combinatie met de beeldnauwkeurigheid van de 36- of 24-inch scanner stellen beide printers ondernemingen van elke omvang in staat om te profiteren van een hogere productiviteit en kwaliteit.

In markten en sectoren zoals de woningbouw, weg- en waterbouw, maakindustrie, overheidsinstellingen en gemeentelijke diensten, zijn multifunctionele printers dankzij hun efficiency en hoge scankwaliteit vertrouwde hulpmiddelen voor de dagelijkse workflow. De nieuwe Canon imagePROGRAF printers zijn specifiek ontworpen om klanten gemakkelijke en kosteneffectieve oplossingen te bieden waarmee de productiviteit binnen kleinere ondernemingen verbetert.

Belangrijkste voordelen

Tot de belangrijkste voordelen van de nieuwe systemen behoren de functies scan-to-network en scan-to-USB, zodat het niet langer nodig is om opdrachten te autoriseren via een aangesloten pc. De scan- en kopieerinstellingen kunnen ook worden aangepast van ‘Concept’ tot ‘Best’ om zo het printen van technische tekeningen, grootformaat posters of lesmateriaal te ondersteunen. Voor toepassingen in de CAD-omgeving zijn eenvoudig te selecteren kwaliteitsinstellingen voor beeldaanpassingen beschikbaar om gedetailleerde prints te produceren.

“In CAD-omgevingen zal er altijd behoefte zijn aan het scannen en kopiëren van tekeningen”, zegt Matthew Faulkner, European Marketing Manager van de Wide Format Group bij Canon Europe. “De nieuwe Canon imagePROGRAF modellen zijn specifiek ontworpen voor kleinere ondernemingen die over de functionaliteit en flexibiliteit van een multifunctionele printer willen beschikken, gecombineerd met gebruiksgemak en een compacte vormgeving. Deze modellen bieden de mogelijkheid om samen te werken, zodat het beoordelen en delen van documenten efficiënter en eenvoudiger gaat. De nieuwe printers laten met hun veelzijdigheid, efficiency en opvallende gebruiksvriendelijkheid zien dat Canon ernaar streeft ondernemingen de meest geschikte oplossing voor hun werkomgeving te bieden.”

Meer informatie over de Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 en Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24 vind je hier.

Rate this post

Print Friendly