DocuSign’s elektronische handtekening en DTM-technologie helpen klanten van Pegasystems kosten te verlagen en beveiliging en compliance te verbeteren

Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties en DocuSign, toonaangevend in Digital Transaction Management (DTM) oplossingen, zijn een technologisch partnership aangegaan. Als onderdeel van de samenwerking worden de elektronische handtekening en het DTM-platform van DocuSign Inc. (DocuSign®) geïntegreerd met Pegasystems’ Customer Relationship Management (CRM) applicaties en het Pega 7 platform. Door het ondertekenproces volledig te digitaliseren, kan Pegasystems klanten een snellere, eenvoudiger en veiliger manier bieden om documenten van hun klanten te ondertekenen, te versturen en te beheren. Bovendien brengt het minder kosten en administratief ‘gedoe’ met zich mee dan bij het afhandelen van zakelijk transacties op papier.

Ondanks de buzz binnen de sector rondom digitale transformatie, hebben veel bedrijven vandaag de dag nog steeds een ‘natte handtekening’ op papier nodig om transacties te verwerken. Bedenk bijvoorbeeld dat de gemiddelde koper van een nieuwe woning meer dan 100 keer een document ondertekent voordat de financiering rond is. Het is niet alleen omslachtig voor de consument, het vertraagt bovendien het verwerkingstempo en omzetrealisatie terwijl het wel kosten voor printen, afhandeling en verzending met zich meebrengt.

Vanaf nu kunnen klanten van Pegasystems eenvoudig de elektronische handtekening en DTM -technologie van DocuSign implementeren om snel en veilig alle besluitvormingen, goedkeuringen en handtekeningen 100 procent digitaal vast te leggen binnen zowel de Pega-applicaties als de maatwerkapplicaties gebouwd op het Pega 7 platform. Dit levert organisaties direct hogere productiviteit, lagere kosten en hogere omzetsnelheid op, terwijl ze tegelijkertijd de algehele ervaring richting klanten en partners kunnen verbeteren.

De integratie van DocuSign in de Pegasystems-applicaties betekent voor klanten van Pegasystems minder rompslomp rondom het ondertekenen en verwerken van belangrijke documenten, zoals:

  • Verzekeringspolissen en declaratieformulieren
  • Zorgclaims en HIPAA-papierwerk
  • Inschrijfformulieren van financiële dienstverleners en aanvragen voor leningen
  • Telecomservice-installaties en goedkeuringen voor productupgradesTEST

In onze missie om onze klanten te helpen bij de digitale transformatie van hun bedrijven, streven wij ernaar om zoveel mogelijk digitale gaten in de customer journey in te vullen“, aldus Derk-Jan Brand, directeur Pegasystems Benelux. “Dankzij deze samenwerking met DocuSign kunnen wij de de facto standaard leveren in digitale handtekeningtechnologie. Hierdoor kunnen bedrijven tijdens de laatste fase van de customer experience een schijnbaar routinematig proces omzetten in een concurrentievoordeel.”

“We zijn erg blij met de toetreding van Pegasystems tot het DocuSign Global Trust Network en de integratie van DocuSign binnen hun oplossingen”, aldus Mark Register, Senior Vice President, business development and channels, DocuSign. “Deze integratie zorgt ervoor dat meer bedrijven wereldwijd zullen profiteren van de kracht van Digital Transaction Management aangezien menig toonaangevend bedrijf zijn hele business evolueert met Pega.”

De DocuSign Connector en Service is per direct beschikbaar voor klanten van Pegasystems en DocuSign en is out-of-the-box te integreren zonder maatwerk aanpassingen. Voor meer informatie:

http://www.pega.com/products/pega-7-platform/pega-docusign-integration
FAQ – Backgrounder on Pega/DocuSign partnership
Video: DocuSign – How it works

Rate this post

Print Friendly