Op 11 februari organiseert 20/20 vision Software de gratis webinar ‘Factuurverwerking in de cloud met 20/20 Xspend’. In een half uur demonstreert Jerker Vulperhorst (marketing- en salesmanager) globaal de factuurverwerkingsfuncties van 20/20 Xspend.

Voor wie is het?
De webinar is gericht op financiële professionals (financieel directeur, hoofd crediteurenadministratie, financial controller etc.) die kennis willen maken met 20/20 Xspend, een cloudoplossing die de papieren stroom van inkomende facturen kan automatiseren.

Waar gaat het over?
In de webinar staan wordt stilgestaan bij purchase-to-pay, de mogelijkheden van factuurverwerking in de cloud, wat daar de de voordelen van zijn en is er de uitgebreide mogelijkheid tot het stellen van vragen.

In een half uur komen in ieder geval de volgende features aan bod:

  • Factuur boeken en goedkeuren via e-mail en hardeschijf
  • Factuurherkenning via herkenningsdienst OCR-as-a-Service
  • Facturen goedkeuren via een mobiele applicatie (iOS, Android)
  • Betaalcontrole op basis van betaaladvieslijsten

Hoe werkt het?

Om de webinar te volgen is hoeft u alleen een plug-in te downloaden die u in staat stelt om via de webinar te volgen via de browser. Na aanmelding

Wat gebeurt er na inschrijving?

Na inschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw plek. Circa dertig minuten voor aanvang sturen wij de link waarmee u in de webinar terecht kunt komen.

Webinar: Factuurverwerking in de cloud

Datum: 11 februari

Tijd: 10:00 – 10:30

Spreker: Jerker Vulperhorst

Product: 20/20 Xspend (Factuurverwerking)

Direct inschrijven voor de webinar

Rate this post

Print Friendly