‘Jetmail heeft geen couverteersysteem gekocht, maar een 100% waterdichte manier om vertrouwelijke, persoonlijke financiële post te verwerken’, zegt directeur Tim Corsmit over de aanschaf van een Kern 2500 documentverwerkingssysteem.

‘We hebben deze investering gedaan om nog meer zekerheid te bieden. Onze klanten in de financiële sector eisen dat van ons’, vult general manager Louis de Jong aan. ‘Die kijken niet alleen naar een ISO 27001 certificaat voor informatieverwerking, die komen hier ook op de vloer kijken hoe ‘veilig’ de documenten verwerkt worden.

Met de Kern oplossing zijn we in staat om 100% garantie te bieden. De inhoud in iedere envelop klopt. Dat komt vooral door de slimme softwareoplossingen die het hele verwerkingsproces controleren. Zelfs als er per ongeluk verkeerde enveloppen en/of verkeerde bijlagen in de stations gelegd worden, geeft de herkenningssoftware in het systeem dat aan. Dat is uniek, dat gaat dus verder dan standaard ‘closed loop’ verwerking. Arnoud Schreutelkamp van Kern Nederland is blij dat Jetmail voor het verwerken van gevoelige informatie voor de Zwitserse precisie van Kern gekozen heeft.

‘Jetmail is een grote partij in de markt en werkt bovendien voor toonaangevende buitenlandse klanten. Wij zijn blij dat Jetmail alle relaties, die hoge zekerheidseisen stellen, met onze hard- en software oplossingen kan bedienen’.

Rate this post

Print Friendly