Ricoh introduceert vandaag een verbeterde reeks oplossingen binnen TotalFlow Software Suite. Het gaat hierbij om TotalFlow® Prep 4.0, TotalFlow® Print Manager 4.0, TotalFlow® Production Manager 4.0 en TotalFlow® Path 4.0. Deze oplossingen zijn ontworpen om het productiewerkproces te stroomlijnen, fouten te minimaliseren en de productiviteit te maximaliseren.

TotalFlow Prep 4.0 heeft een compleet vernieuwde gebruikersomgeving die toegang biedt tot snelle en efficiënte documentvoorbereiding aan de hand van intuïtieve tools voor impositie, tabbladen en nabewerking. De software is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven, omdat gebruikers documenten kunnen creëren, bewerken en opmaken via een simpele, eenvoudig te gebruiken grafische interface. TotalFlow Prep kan onafhankelijk functioneren of geïntegreerd worden met andere TotalFlow-productieoplossingen zoals Print Manager en Production Manager.

TotalFlow Print Manager 4.0 en TotalFlow Production Manager 4.0 maken het mogelijk om alle processen bij digitale printopdrachten centraal te beheren. Ze plannen opdrachten automatisch in en verzenden deze op basis van printerfuncties, mediatype en huidige werklast. Met behulp van een dynamische mediacatalogus wordt het verwisselen van media tot een minimum beperkt. Dit betekent een toename van productiviteit, een besparing van kosten en het vermijden van fouten. Ook is de uptime van productiesystemen beter dankzij kortere wachtrijen en versneld printen.

Production Manager 4.0 heeft daarnaast geavanceerde functionaliteiten, zoals het transformeren van Postscript of PCL naar PDF, printer pooling en een ingebouwde preflight-functie van Enfocus Pitstop®.

TotalFlow Path 4.0 is gebouwd op een open platform. De automatiseringssoftware, die de losbladproductie stroomlijnt, is eenvoudig en betaalbaar. Met behulp van automatiseringsregels en een ‘drag & drop’ gebruikersomgeving, kunnen klanten lineaire workflows creëren en naar wens aanpassen, om aan specifieke opdrachtvereisten te voldoen. TotalFlow Path reduceert veelgemaakte fouten en versnelt oplevertijden door menselijke handelingen te minimaliseren. Versie 4.0 integreert met EFI Digital Storefront, Ultimate Impostrip, voor geavanceerde impositie en ondersteuning van de nieuwste rotatie en losblad productiesystemen.

“Deze reeks softwareoplossingen verbetert en versnelt werkprocessen”, vertelt Jean Paul Schriek, Senior Product Marketeer Production Printing, Ricoh Nederland. “Omdat productieomgevingen steeds vaker te maken hebben met veel opdrachten die snel moeten worden opgeleverd. Deze verschillen bovendien vaak qua oplage en maken gebruik van uiteenlopende printtechnologieën. Daarom is het essentieel voor de winstgevendheid van het bedrijf dat het werkproces ononderbroken en foutloos doorgaat. Deze oplossingen beheren dagelijkse processen met gemak; geheel automatisch, efficiënt en met zo weinig mogelijk menselijke tussenkomst.”

Het eisenprogramma van klanten was cruciaal bij het ontwikkelen van deze reeks voordelen. Schriek legt uit: “Uitgebreide input van klanten was leidend bij het ontwikkelen van deze oplossingen. Daarom zijn we er zeker van dat onze oplossingen een antwoord zijn op veel uitdagingen binnen productieomgevingen tegemoet zullen komen. We hebben datgene gebouwd wat onze klanten hebben aangegeven dat ze nodig hebben.

Rate this post

Print Friendly