DDi Information Automation Engineers uit Hoofddorp heeft al ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van factuurverwerking software bij tal van organisaties om het verwerkingsproces van inkoopfacturen te vergemakkelijken en versnellen. Thom Menssink, Commercieel directeur DDi: “We hebben de afgelopen jaren te maken met een veranderende vraag vanuit de markt. Meer en meer kleinere organisatie met minder inkoopfacturen hebben behoefte aan digitalisering van het factuurverwerkingsproces.” Om aan deze vraag te voldoen heeft het softwarebedrijf zijn oplossing voor elektronische factuurverwerking naar de Cloud gebracht.

Lagere investering en snellere implementatie

Tot nu toe was het voor veel professionele organisaties niet rendabel om te kiezen voor digitale factuurverwerking i.v.m. de investering. DDi biedt met haar factuurverwerking software in de Cloud een kant-en-klare oplossing voor de automatische herkenning (capturing) van inkoopfacturen, waarvan de kosten lager zijn en de ingebruikname (implementatie) een stuk sneller gaat.

Met deze kant-en-klare oplossing worden allereerst alle facturen die op papier binnenkomen gescand. Deze worden samen met de reeds digitale facturen via bijzonder slimme OCR software omgezet naar het standaard UBL formaat voor een universele verwerking. Op de achtergrond wordt iedere factuur geregistreerd en voorzien van een codering. Gekoppeld met het gebruikte boekhoud en/of ERP pakket. Naar wens kan de software uitgebreid worden met een workflow module. Deze zorgt d.m.v. routing dat de factuur automatisch bij de juiste budgethouder(s) terecht komt voor fiattering. Na finale akkoord wordt de gehele boeking doorgezet naar het financiële pakket en tegelijkertijd de UBL- en de originele (digitale) factuur opgeslagen.

Rate this post

Print Friendly