Pcounter is de ideale software-oplossing voor registratie, verrekening, rapportage en kostenbeheer van printopdrachten en kopieën.

Printkosten en doorberekening
Met Pcounter kunt u de kosten voor printen, kopiëren enscannen goed in de hand houden. Printopdrachten worden per gebruiker geregistreerd, met doorberekening naar afdelingen, projecten, studenten of klanten. U heeft exact inzicht in wie, waar, hoeveel en wanneer geprint heeft!

Follow Me en beveiligd printen
Gebruikers kunnen een printopdracht op elke gekoppelde printer of multifunctional printen. Vertrouwelijke documenten kunnen worden vrijgegeven met een PIN code, chipkaart, tag of druppel.

Betaald printen en/of kopiëren
Gebruikers kunnen betalen voor printen en kopiëren via een netwerktegoed of via een tegoed op een chipkaart. Xafax levert diverse betaalsystemen zoals Embedded software, de PayCube, TouchPad, die in samenwerking met Pcounter de ideale oplossing bieden voor betaald printen en kopiëren.

Opwaarderen van printtegoeden
Gebruikers kunnen op diverse manieren hun printtegoed opwaarderen:
•    PinPoint – opwaarderen via het nieuwe pinnen
•    CashPoint – opwaarderen met munt en biljetten
•    Webloader – online opwaarderen via internet

Printmanagement software lostrekken van de (printer) hardware
Omdat software steeds verder geïntegreerd wordt in de ICT omgeving is het opnieuw kopen van software-licenties financieel en operationeel niet aantrekkelijk.

Het lostrekken van de software-oplossing van de (print)hardware betekent dat u onafhankelijker wordt van uw printerleverancier en u kunt kiezen voor de beste oplossing.

Voor meer informatie ga naar productpagina: Xafax Pcounter

Rate this post

Print Friendly