Per 1 maart 2016 start Jan Willem ter Steege als nieuwe directeur van Easy Systems BV. Jan Willem ter Steege volgt de huidige directeur Erik van Doorn op. Erik zal zich gaan bezig houden met het opzetten van nieuwe activiteiten binnen de groep.

De afgelopen 4 jaar was Jan Willem ter Steege algemeen directeur bij Scholten Awater. Onder zijn leiding groeide het bedrijf met 50% in omzet. Jan Willem heeft jarenlange ervaring in de IT sector en heeft een voorliefde voor software solutions. Hij is dan ook erg enthousiast over zijn nieuwe functie bij Easy Systems.

Jan-Willem: “Het lijkt me fantastisch om Easy Systems verder tot ontwikkeling te brengen. De purchase-to-pay oplossingen van Easy Systems helpen bedrijven en organisaties om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Ik was onder de indruk van de slimme software en het goede partnernetwerk. Ik kijk er naar uit om aan dit snel groeiende bedrijf leiding te gaan geven.”

Erik van Doorn, huidig directeur van Easy Systems BV is erg blij met de komst van Jan Willem: “De komst van Jan Willem zien wij als een zeer welkome versterking van ons team. Zijn ambitie en ervaring zal Easy Systems in staat stellen versneld te groeien, de productportfolio voor de klanten te verbreden en onze activiteiten, zowel nationaal en internationaal, verder uit te breiden.”

Easy Systems ontwikkelt hoogwaardige en zeer gebruiksvriendelijke software oplossingen voor het Purchase to Pay proces. Samen met zusterbedrijf ICreative zijn zij marktleider binnen de Nederlandse Purchase to Pay markt.

Rate this post

Print Friendly