Konica Minolta heeft voor LOGICnow gekozen om de verdere groei van het managed IT services-aanbod van het bedrijf te ondersteunen.

Konica Minolta werkt in Europa al twee jaar samen met LOGICnow. Het MAXfocus Remote Monitoring & Management (RMM)-platform van LOGICnow wordt al in meer dan twintig landen ingezet ter ondersteuning van de Managed Print Services (MPS)-activiteiten. Konica Minolta gaat het platform van LOGICnow nu inzetten om het huidige dienstenaanbod verder te uit te breiden, zodat het bedrijf klanten in heel Europa volledige IT Service Management (ITSM) kan bieden.

“Onze ambitie om volledige ITSM aan onze Europese klanten te leveren, is een belangrijk strategische ontwikkeling voor Konica Minolta en sterk afhankelijk van het vinden van een geschikt platform om op te kunnen bouwen”, zegt Olaf Lorenz, General Manager van de internationale Marketing-divisie bij Konica Minolta Business Solutions Europe. “Gedurende de laatste twee jaar hebben we een productieve relatie met LOGICnow opgebouwd. Hieruit is ons huidige ITSM-aanbod voortgekomen. De uitgebreide monitoringfunctionaliteit en het gebruiksgemak heeft ons doen besluiten om het gebruik van deze technologie verder uit te breiden, zodat we onze volledige ITSM-ambities waar kunnen maken.”

Konica Minolta heeft voor het platform van LOGICnow gekozen om haar managed services-portfolio verder uit te breiden vanwege de veelzijdige mogelijkheden van diens toolset, de pan-Europese schaalbaarheid en implementatiegemak van de technologie en de ontwikkelingsplannen van LOGICnow. “We zijn ervan overtuigd dat we samen met LOGICnow in staat zullen zijn om onze IT-diensten verder uit te breiden, zodat we bestaande en toekomstige klanten kunnen voorzien in hun altijd veranderende behoeftes”, voegt Lorenz toe.

“Konica Minolta is in Europa een gevestigde leider op het gebied van MPS, met duizenden implementaties binnen de hele regio. We zijn daarom erg verheugd dat we deze marktleider ondersteunen met onze technologie,” zegt Alistair Forbes, General Manager bij LOGICnow. “Deze verdere uitbereiding van onze samenwerking is bovendien een bevestiging van de verscheidenheid en effectiviteit van ons volledige technologie-aanbod. Bij LOGICnow streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen bij de groei en ontwikkeling van hun business en bij het realiseren van terugkomende omzet op basis van uitgebreide, proactieve en efficiënte managed IT services.

Konica Minolta heeft op dit vlak ambitieuze groeiplannen. We kijken er dan ook naar uit om onze samenwerking verder uit te breiden en hen te ondersteunen bij het bieden van een uitgebreid managed services-aanbod binnen heel Europa. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van onze technologie samen met de expertise van Konica Minolta ervoor zorgt dat we de Europese klanten van Konica Minolta een geweldige oplossing kunnen bieden.”

Rate this post

Print Friendly