MultiCopy – één van de grootste grafische bedrijven in Nederland – heeft de Mutoh ValueJet 1624 van Canon bij MultiCopy Nijmegen geïnstalleerd. Met deze nieuwe printer is het bedrijf in staat om in eigen huis nieuwe diensten aan te bieden aan verschillende markten op het gebied van grootformaat sign, van gevelreclame en bewegwijzering tot interieurdecoratie, reclameborden, spandoeken en displaymaterialen. Met de aanschaf van de Mutoh ValueJet 1624 breidt MultiCopy Nijmegen haar assortiment met een ruim aanbod aan diensten uit.

MultiCopy │The Communication Company is al bijna 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt ruim 50.000 bedrijven en organisaties op het terrein van communicatie. MultiCopy Nijmegen helpt opdrachtgevers in Groot Nijmegen met intelligente communicatie- en printoplossingen. Zij kunnen er terecht voor drukwerk of voor het ontwerp van een nieuwe huisstijl, maar ook voor de volledige productie van mailings, het printen van bouwtekeningen, posters, vlaggen en complete beursstands.

“De installatie van de Mutoh ValueJet 1624 maakt het mogelijk om een start te maken met het in eigen huis produceren en aanbieden van grootformaat sign-oplossingen. In het verleden besteedden we dit printwerk uit, maar met de installatie van deze nieuwe printer kunnen we onze reikwijdte verbreden en nieuwe markten bedienen, zoals interieur, reclame en industrie. Dit stelt ons in staat te groeien in een zeer dynamische markt en in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten”, vertelt Robert Gijsbers, directeur en eigenaar van MultiCopy Nijmegen.

“MultiCopy is een belangrijke partij voor Canon en we werken dan ook al vele jaren uitstekend samen. We zijn er trots op dat zij opnieuw met ons in zee gaat en zijn ervan overtuigd dat het bedrijf met de Mutoh ValueJet 1624 in staat zal zijn haar klanten te ondersteunen met een nog breder aanbod van hoogwaardige printoplossingen”, zegt Ralph Janssen, account manager van Canon Nederland.

Mutoh ValueJet 1624

De Mutoh ValueJet 1624 is een grootformaat printer van de nieuwste generatie. Deze 162,5 cm brede printer biedt meer productiviteit op een bewezen platform. De printer gebruikt (eco)-solvent inkten die bij buitengebruik een duurzaamheid van drie jaar hebben. De printer is ideaal voor Print Service Providers die toepassingen voor duurzaam buitengebruik in hun pakket willen aanbieden. Daarnaast is de printer ideaal voor interne printrooms die grafische productie in huis willen halen. Met de Mutoh ValueJet 1624 printer zijn hoge printsnelheden tot 29 vierkante meter per uur mogelijk, zonder in te boeten aan kwaliteit. De Mutoh ValueJet 1624 printer werkt met 440 ml en 1 l inktcartridges voor langere printruns. Ook is de printer uitgerust met Intelligent Interweaving printtechnologie die ervoor zorgt dat neveneffecten, die inherent zijn aan conventioneel digitaal inkjetprinten, worden verminderd of zelfs geëlimineerd. Dat garandeert een voorspelbare en reproduceerbare uitvoerkwaliteit.

Rate this post

Print Friendly