Zoals onderwijl bekend is organiseert Docufacts op 26 november alweer de 4e marktupdate Printers en Multifunctionals voor inkopers van aanbestedende diensten. Deelnemers worden binnen één dag op de hoogte gebracht van de belangrijkste marktontwikkelingen op het gebied van reproductieapparatuur.

Marktupdate
Voor inkopers van publieke organisaties is het inkopen en Europees aanbesteden van print- en kopieerapparatuur geen dagelijkse kost terwijl inzicht in de marktontwikkelingen en mogelijkheden een belangrijke bijdrage kunnen leveren bij het definiëren van de inkoopvraag en het realiseren van organisatiedoelstellingen.

In het programma zal aandacht worden besteed aan de volgende onderwerpen: trends en ontwikkelingen,duurzaamheid, software componenten, programma van eisen, prijsmodellen, en gunningscriteria.

Rekening houdende met de strenge eisen die de aanbestedende diensten aanhouden ten opzichte van de contacten met leveranciers zal de marktupdate alleen toegankelijk zijn voor medewerkers uit de publieke sector.

Activiteiten marktverkenning
Tijdens de marktverkenning zijn er verschillende mogelijkheden om een marktverkenning uit te voeren.
Er zullen presentaties worden gehouden door :
Xerox
Konica Minolta
Lexmark
Sharp
Cirrato

Speedmeets; Wij willen u de mogelijkheid geven om in gesprek te gaan met de leveranciers. U kunt zich onderaan dit persbericht inschrijven voor de marktverkenning en speedmeets.

Datum en locatie
De marktupdate wordt gehouden op donderdag 26 november 2015.

De locatie is van der Valk Breukelen. Deze locatie ligt aan de A2 en is op 10 minuten loopafstand van het station Breukelen. Adres: Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
Aanvang 9:00 met afsluitende borrel rond 16:30 uur.
Meer informatie en inschrijven

Inschrijven

Inschrijfformulier voor Marktupdate Printers & Multifunctionals

* verplicht in te invullen velden

Rate this post

Print Friendly