Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft B-ware Business Software de opdracht verstrekt om een HRM-Brievenboek met SAP-integratie te implementeren. De gebruiksvriendelijkheid van het Brievenboek en de realisatie van een koppeling met HRM-systeem SAP bij HEINEKEN waren doorslaggevend bij de keuze voor B-ware.

Wensen en eisen Erasmus
Door veranderende eisen moet het Personeelsbrievensysteem (PBS) dat nu nog in gebruik is bij EUR op korte termijn worden vervangen. EUR heeft voorafgaand aan de selectie van het nieuwe HR-een uitgebreide wensen- en eisenlijst opgesteld. Een aantal wensen op een rij:

  • variabelen geautomatiseerd uit SAP kunnen halen;
  • zelf tekstblokken kunnen beheren;
  • beschikbaar in het Nederlands en Engels;
  • eenvoudig kunnen switchen tussen meerdere opmaken/huisstijlen;
  • ondersteunen van de workflow.

Vertrouwen door bestaande SAP-integratie bij HEINEKEN
Bij de selectie lag het zwaartepunt op de mogelijkheid om met tekstblokken te kunnen werken en de mogelijkheid om te koppelen met SAP. “Het feit dat B-ware de flexibiliteit bood om met tekstblokken te werken en een Brievenboek met SAP-koppeling heeft geïmplementeerd bij een multinational als HEINEKEN gaf ons extra vertrouwen dat B‑ware de juiste partij is om onze HR-document-processen te optimaliseren”, aldus Marcel Hoornweg, ‎Senior Projectmanager bij EUR.

Rate this post

Print Friendly