Het Genuine Xerox Rewards (GXR)-programma geeft klanten punten voor de aanschaf van toner en vaste inkt voor hun Xerox-apparatuur. Deze punten kunnen ze verzilveren voor vouchers en diverse zakelijke en consumentenproducten. Dit unieke loyaliteitsprogramma biedt nu voor het eerst Xerox-ondersteuning voor de aanschaf van verbruiksartikelen voor printers van andere fabrikanten.

Xerox zet haar expertise op het gebied van printer- en toner-technologie in om tonercartridges en andere verbruiksartikelen aan te bieden voor laserprinters van concurrenten. Deze producten gaan vergezeld van een levenslange garantie en worden aangeboden tegen een 25 tot 40 procent lagere prijs dan de originele verbruiksartikelen. Bedrijven kunnen de kostenbesparingen die ze op deze manier realiseren inzetten om de manier waarop ze werken te verbeteren.

Sinds de introductie van het GXR-programma in 2013 hebben duizenden klanten van Xerox punten verzilverd voor de miljoenen beschikbare producten en vouchers. Het programma is momenteel in tien landen actief. Eind 2016 zal dit aantal naar verwachting zijn uitgebreid tot vijftien landen.

Klanten kunnen punten verzamelen ongeacht de manier waarop zij verbruiksartikelen aanschaffen, of ze dit nu doen via partners van Xerox of via geautoriseerde fysieke of webwinkels. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar voor het verzilveren van de punten. Klanten kunnen er zelfs voor kiezen om hun punten te doneren aan een liefdadigheidsinstelling of ze te gebruiken voor teambuilding-evenementen en incentives.

In Europa levert Xerox verbruiksartikelen voor laserprinters van andere merken zoals Brother, Canon, Epson, IBM, Kyocera, Lexmark, OKI en Panasonic.

Meer informatie over verbruiksartikelen van Xerox voor printers van andere leveranciers en het Genuine Xerox Rewards-programma is beschikbaar op www.xerox.nl/rewards.

Rate this post

Print Friendly