Docufacts organiseert op donderdag 26 november de 4e marktupdate over printers en multifunctionals. De bijeenkomst is bedoeld voor inkopers van aanbestedende diensten. Zij worden binnen één dag op de hoogte gebracht van de belangrijkste marktontwikkelingen op het gebied van reproductieapparatuur.

Marktupdate
Voor inkopers van publieke organisaties is het inkopen en Europees aanbesteden van print- en kopieerapparatuur geen dagelijkse kost terwijl inzicht in de marktontwikkelingen en mogelijkheden een belangrijke bijdrage kunnen leveren bij het definiëren van de inkoopvraag en het realiseren van organisatiedoelstellingen.

In het programma zal aandacht worden besteed aan de volgende onderwerpen: trends en ontwikkelingen, duurzaamheid, software componenten, programma van eisen, prijsmodellen, en gunningscriteria.

Rekening houdende met de strenge eisen die de aanbestedende diensten aanhouden ten opzichte van de contacten met leveranciers zal de marktupdate alleen toegankelijk zijn voor medewerkers uit de publieke sector.

Marktverkenning
Eerdere deelnemers aan de marktupdate hebben aangegeven ook behoefte te hebben aan een korte marktoriëntatie. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst een marktverkenning, dit is om deelnemers de mogelijkheid te geven om inzicht te krijgen in de verschillende leveranciers en oplossingen die deze markt rijk is.

De marktverkenning zal in de middag plaatsvinden na de marktupdate.

Activiteiten marktverkenning

Tijdens de marktverkenning zijn er verschillende mogelijkheden om een marktverkenning uit te voeren.

1. Presentaties : In de plenaire ruimte is er de mogelijkheid om presentaties bij te wonen van leveranciers uit dit marktsegment.

2. Speedmeets: Met een leverancier in gesprek aan een spreektafel. Als deelnemer geeft u aan met welke leverancier of leveranciers u in gesprek wilt treden. Wij zullen dan een afspraak inplannen.

3. Brochures: Leveranciers zullen brochures en informatie geheel vrijblijvend beschikbaar stellen voor de deelnemers.

Datum en locatie
De marktupdate wordt gehouden op donderdag 26 november 2015.

De locatie is van der Valk Breukelen. Deze locatie ligt aan de A2 en is op 10 minuten afstand van het station Breukelen. Aanvang 9:00 met afsluitende borrel rond 16:30 uur.

Meer informatie en inschrijven

Rate this post

Print Friendly