Lexmark introduceert het “Advantage MPS Core Program”. Dit nieuwe initiatief biedt channel-partners de kans om hun klanten te laten profiteren van de kostenbesparingen en de efficiëntievoordelen van een managed print services (MPS)-omgeving.
Lexmark maakt een einde aan de investeringen en beheerproblemen die traditioneel gepaard gaan met de verkoop en implementatie van MPS-oplossingen voor MKB bedrijven.

Volgens branche-onderzoeksbureau Quocirca zal dit jaar het aantal Europese organisaties dat voor het eerst een beroep doet op managed print services met meer dan 50% groeien. Steeds meer kleine tot middelgrote bedrijven zullen voor het einde van het jaar overstappen naar een bepaalde vorm van MPS. Lexmark biedt channel-partners de kans om van deze trend te profiteren door hen een eenvoudige en betaalbare manier aan te reiken om aan de slag te gaan met MPS.

Het nieuwe Advantage MPS Core Program van Lexmark is speciaal ontwikkeld om resellers van Lexmark te voorzien van de hulpmiddelen en kennis die nodig zijn om managed print services aan te bieden aan een groeiende klantenkring in het MKB, zonder de noodzaak om te investeren in een beheer- en service-infrastructuur.
Lexmark levert al meer dan 15 jaar MPS-diensten aan grote ondernemingen. Op basis van deze ervaring heeft het bedrijf een speciaal channel-programma ontwikkeld dat partners in staat stelt om hun klantenkring uit te breiden door nieuwe oplossingen aan te bieden —met minimaal risico.

Partners die in aanmerking komen voor deelname aan het Advantage MPS Core Program krijgen direct na inschrijving toegang tot training en hulpmiddelen voor het promoten van de voordelen van MPS. Lexmark zorgt voor de levering van cartridges en onderdelen, het onderhoud en de technische ondersteuning voor alle apparaten die binnen het contract vallen.

De partners kunnen zich concentreren op het op- en uitbouwen van hun relatie met klanten.
Met elke verkoop krijgen partners meer inzicht in de printomgeving van hun klanten. Dit biedt hen nieuwe mogelijkheden om deze omgeving verder te optimaliseren met een breed scala aan softwareoplossingen van Lexmark.

Informatiepunt voor onze partners :
salesdesk-nl@lexmark.com of op het nummer 035 69 94 668.

Ondersteunende citaten

“Lexmark ontwikkelt zich steeds meer tot een aanbieder van integrale oplossingen. Het is belangrijk dat channel-partners inzicht hebben in de manieren waarop zij samen met ons dit traject kunnen bewandelen. Het Advantage MPS Core Program is een goed voorbeeld van de vele kansen die Lexmark hen te bieden heeft. MPS Core voorziet resellers van een krachtig kader voor het beheer van hun klantcontacten en het optimaliseren van hun product- en dienstenaanbod”, zegt Steven Burford, General Manager Lexmark Benelux.

Rate this post

Print Friendly