Slechte kwaliteit van data invoer als gevolg van onjuiste, ontbrekende of dubbele gegevens kost bedrijven gemiddeld
$14,2 miljoen per jaar. Een nieuwe manier om de nauwkeurigheid van gegevens te garanderen is door gebruik te maken van OCR-technologie. Hiermee kan de benodigde data direct bij invoer worden vastgelegd, geïndexeerd en worden fouten geëlimineerd.

Vandaag introduceert Kodak Alaris de nieuwe Kodak Capture Pro Software v5.1 met OCR via één muisklik. Fouten door handmatige invoer worden met deze software vrijwel geëlimineerd, door gebruikers de mogelijkheid te geven op een woord te klikken en het toe te voegen aan een veld met indexgegevens. De oplossing ondersteunt 126 OCR-talen en kan naadloos worden geïntegreerd met alle scanners van Kodak Alaris en de meeste scanners van derden (er worden meer dan 200 scanners ondersteund). Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor bedrijven en servicebureaus in diverse branches, zoals:financiën, gezondheidszorg, transport, productie en overheid.

Een bewezen oplossing voor de onderneming van vandaag

Kodak Capture Pro Software is een bewezen scanoplossing waarmee bedrijven hun papierintensieve bedrijfsprocessen kunnen automatiseren, door deze om te zetten naar essentiële bedrijfsinformatie. Met Capture Pro kunnen bedrijven complexe taken uitvoeren met één druk op de knop, de integriteit van gegevens verbeteren en minder tijd en geld besteden aan documentbeheer. Bijvoorbeeld:

· Chesapeake Document Services (CDS) is een servicebureau in White Plains, Maryland met twee regionale ziekenhuizen als grootste klanten. Kodak Alaris scanners en Capture Pro Software hebben ervoor gezorgd dat CDS ongeveer 50% minder tijd besteedt aan het invoeren van gegevens en ook de doorlooptijd is aanzienlijk verkort. Hierdoor hebben de cliënten in de ziekenhuizen sneller toegang tot gegevens.

· MISL, een bedrijf voor documentbeheer in Groot-Brittannië, heeft als taak om hondderduizenden patiëntendossiers te digitaliseren voor The Royal Free London NHS Foundation Trust (één van de meest vooraanstaande ziekenhuizen in het land). MISL maakt gebruik van scanners van Kodak Alaris en van Capture Pro Network Edition om circa 750.000 dossiers, inclusief 300 miljoen afbeeldingen, om te zetten naar digitale dossiers. De verwachting is dat het project aan het einde van het jaar is voltooid. Dit is twee jaar eerder dan gepland.

· Clark County Department of Family Services, een overheidsinstantie in Nevada, maakt gebruik van een volledige oplossing voor documentbeheer van Kodak Alaris, inclusief scanners en Capture Pro Software om de voortdurend toenemende documentvolumes te beheren. Door deze oplossing kan Clark County veel efficiënter werken en de procestijden verkorten, om versneld te beslissen over uitkeringsgerechtigdheid en andere belangrijke beslissingen te nemen.

Kodak Capture Pro Software is een bewezen oplossing waarvan wereldwijd meer dan 340.000 licenties zijn verkocht.

“De lange productlifecycle en marktacceptatie van de software kan worden toegeschreven aan de voortdurende investering van Kodak Alaris in verbeteringen van de toepassing en het continu reageren op de behoeften van de klant,” aldus Emma Isichei, Director of Capture Solutions van de afdeling Information Management Division van Kodak Alaris. “Gebruikers profiteren door het stroomlijnen van het proces om documenten te scannen en informatie naar ECM-systemen en zakelijke toepassingen te sturen. Hierdoor kan de productiviteit op vele manieren worden verbeterd, voor snellere, slimmere zakelijke besluitvorming.”

Nieuwe functies van Capture Pro v5.1

Naast OCR-indexering met één muisklik, bevat de nieuwe versie van Kodak Capture Pro Software de volgende verbeteringen:

· Active Directory ondersteuning – een nieuwe functie waarmee IT-afdelingen de toegang tot de applicatie kunnen beheren. Dit resulteert in een betere beveiliging.

· Ondersteuning voor Windows 10 – zorgt ervoor dat gebruikers probleemloos kunnen overstappen op het nieuwste besturingssysteem van Microsoft.

· Output naar Office 365 – compatibel met SharePoint Server en SharePoint Online om eenvoudig verbinding te maken met externe toepassingen.

We onderscheiden ons van de massa

Kodak Capture Pro Software is geselecteerd als winnaar van de Buyers Laboratory (BLI) Summer 2015 Pick Award voor Outstanding Production Scan Solution. Hierbij werden het gebruiksgemak, de vele functies, productiviteit, mogelijkheden voor integratie en de algehele meerwaarde van Capture Pro v5.0 genoemd. BLI heeft Capture Pro v4.5 eerder geselecteerd als winnaar van de Summer 2014 Pick Award in dezelfde categorie. Dit is dus het tweede jaar op een rij dat Kodak Alaris deze erkenning heeft gekregen. BLI gaf Capture Pro Software ook een beoordeling van 4.5 uit 5 sterren in een oplossingenrapport dat eerder dit jaar is gepubliceerd.

Voor meer informatie, en om te beginnen met de overstap van standaard documenten scannen naar geavanceerde oplossingen voor het vastleggen van gegevens, downloadt u de whitepaper van Kodak Alaris The Future of Intelligent Document Capture.

Rate this post

Print Friendly