Panasonic heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe veelzijdige aanvulling op de markt voor high-speed, multidocumentscanners. De A4-kleurenscanner KV-S2087 levert extra functionaliteit voor een aantrekkelijk prijs en is bijzonder interessant voor de financiële en juridische sector, de horeca en de zorgsector.

De KV-S2087 is bedoeld als aanvulling op de markt voor middelgrote tot grote zakelijke scanners en is voorzien van nieuwe tijdbesparende functies, waaronder een scansnelheid tot 85 ppm/170 IPM dubbelzijdig.

De KV-S2087 kan bediend worden met een enkele knop voor het scannen tot 200 documenten via de documentinvoer, maar is ook geschikt voor het scannen van paspoorten, kaarten en lange stroken papier. Daarnaast beschikt de scanner over software om deze op afstand te bedienen en de scanstatus online te controleren. Er zijn bovendien functies voor automatisch opnieuw scannen en automatisch voorbeelden bekijken, en een extra lange levensduur van de rol van 350.000 vellen.

Minoru Ando, Panasonic Category Manager voor Communication Solutions, legt uit: “We zien dat er in belangrijke sectoren steeds minder tijd beschikbaar is, terwijl er nog steeds uitzonderlijke kwaliteit moet worden geleverd. We hebben ons bij het ontwerp van de KV-S2087 daarom gericht op het leveren van snelle en altijd foutloze resultaten.”

De KV-S2087 is vanaf oktober 2015 leverbaar en is de opvolger van de populaire KV-S2028- en KV-S2048-series.

Rate this post

Print Friendly