Toshiba vernieuwd zijn portfolio met vier nieuwe monochrome systemen. Deze multifunctionals bieden organisaties veel gemak en een verbeterde productiviteit bij de dagelijkse printwerkzaamheden.

De vier nieuwe systemen, de Toshiba e-STUDIO2802AM/2802AF en de e-STUDIO2309A /2809A, hebben een afdruksnelheid van 23 tot 28 pagina’s per minuut. Deze compacte systemen met een moderne en strakke uitstraling passen in elke kantooromgeving. Door slimme technologie bent u verzekerd van een constante kwaliteit.

Kies de oplossing die bij u past
Standaard wordt er op A4-formaat geprint. Toch zijn er ook wel eens opdrachten die printen, scannen of kopiëren op A3-formaat vereisen. Een A3 multifunctioneel systeem neemt echter veel ruimte in beslag. De Toshiba e-STUDIO2802AM en e-STUDIO2802AF zijn de oplossing. Deze zeer compacte A4-formaat systemen ondersteunen ook A3-formaat papier. Beide systemen hebben een afdruksnelheid van 28 pagina’s per minuut en een maximale papiercapaciteit van 300 vel. De e-STUDIO2802AF wordt geleverd met een standaard faxfunctie.

Printen, scannen in kleur en de kopieerfunctie zijn standaard voor de e-STUDIO2309A en de e-STUDIO2809A. Met een afdruksnelsnelheid van 23 of 28 pagina’s per minuut en maximaal vijf verschillende papierbronnen verhogen deze systemen de productiviteit. De papiercapaciteit tot 1.700 vel en de verwerking van A5- tot A3-formaat zorgt voor veel flexibiliteit en gebruiksgemak, zonder dat er vaak papier moet worden aangevuld. Beide systemen kunnen worden uitgebreid met een optionele fax.

Uitgebreid portfolio
“We vinden het belangrijk dat onze systemen complexe opdrachten aan kunnen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba Tec Netherlands. “Deze vier nieuwe systemen zijn hier een goed voorbeeld van. Ze voldoen aan alle eisen van een moderne kantooromgeving. De e-STUDIO2802AM en de e-STUDIO2802AF bieden de volledige functionaliteit van een A3-systemen op een A4-systeem. Daarnaast is de kwaliteit van de kleurenscans zeer hoog en kan er mobiel worden geprint op de e-STUDIO2309A en de e-STUDIO2809A. Deze systemen zijn het antwoord op de behoeften van elk modern kantoor”.

Milieu
Zoals alle Toshiba document solutions producten voldoen de nieuwe modellen aan internationale milieunormen en nemen ze deel aan het Toshiba CO2-neutraal programma. Dit programma garandeert dat het systeem geheel CO2-neutraal is, van productie tot gebruik. Lees meer over dit programma op www.toshibatec.nl. Ingebouwde functies, zoals dubbelzijdig afdrukken, helpen u niet alleen geld besparen, maar sparen ook waardevolle natuurlijke hulpbronnen.

Rate this post

Print Friendly