Graag maken wij u attent op de tweede editie van het event Zaaksystemen in Beeld LIVE! dat op donderdag 04 februari 2016 van 09.00-17.00 uur plaats vindt in congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Met behoud van het unieke concept wordt Zaaksystemen in Beeld LIVE! 2016 beter, mooier en grootser! 4 februari 2016 zal weer in het teken staan van het zien, beleven en ervaren van de verschillende Zaaksystemen op de markt. Komend event doen minimaal 12 leveranciers mee. In een dag vullend programma zullen zij demonstraties geven met alle ins en outs van hun Zaaksysteem. Deze dag biedt de ideale gelegenheid om de Zaaksystemen naast elkaar te zien. Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers werkzaam bij de (semi) overheid. Er worden ruim 400 bezoekers verwacht. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend, wees er snel bij!

Marktkoopman principe

Ook komend event staat het Zaaksysteem centraal. Leveranciers zullen onder gelijke omstandigheden hun zaaksysteem LIVE laten zien. In korte maar inhoudelijke sessies (ongeveer 45 min incl. vragen) demonstreren de Zaaksysteem leveranciers hun oplossing aan de hand van 4 thema’s:

 • Zaakafhandeling
 • Klantcontact
 • (Functioneel)beheer
 • Dienstverlening van de leverancier
 • De bezoekers zelf kunnen bepalen hoe lang ze blijven of wanneer het tijd is om een andere sessie te bezoeken. Op deze manier kunnen bezoekers bijvoorbeeld in de ochtend demonstraties vanuit één leverancier of vanuit een bepaald thema kunnen volgen. In de middag is de mogelijkheid om van twee leveranciers de volledige levenscyclus van een zaak te bekijken.

  Zelf aan de knoppen

  Parallel aan de sessies hebben de bezoekers komend jaar in de centrale ruimte de mogelijkheid om zelf achter de verschillende systemen te gaan zitten om zo zelf te ervaren hoe deze werken.

  Interessant voor wie

  Zaaksystemen in Beeld LIVE! 2016 is interessant voor overheidsorganisaties die binnenkort een zaaksysteem gaan aanschaffen, die er net één hebben aangeschaft of die juist al een tijd ervaring hebben. Voor alle medewerkers van organisaties die met Zaakgericht Werken te maken krijgen of hebben is Zaaksystemen in Beeld LIVE! 2016 een must.

  Rate this post

  Print Friendly