Lexmark Europe heeft Steven Burford benoemd tot General Manager van Lexmark Benelux. Hij rapporteert rechtstreeks aan Arnaud De Seyssel, EMEA Region General Manager. Burford volgt Niels Priem op, die Lexmark na dertien jaar in goed overleg heeft verlaten.

steven-burford-lexmark

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Burford werkt al ruim vijftien jaar voor Lexmark en heeft verschillende functies binnen het bedrijf gehad. Zo heeft hij in Londen, Parijs en Geneva voor Lexmark gewerkt. Burford heeft zowel bij kleine als grote landelijke organisaties gewerkt en heeft daarnaast internationale managementfuncties gehad bij het Europese hoofdkantoor van Lexmark. In zijn laatste functie was hij al verantwoordelijk voor de oplossingen en diensten in de Benelux. Tot juli werkte hij als hoofd professional services voor de EMEA-regio.

“Ik ben erg vereerd dat ik de mogelijkheid heb gekregen om Lexmark hier in de Benelux te leiden. Ik zal mijn ervaring inzetten om onze business in de Benelux uit te bouwen en ik ga de focus versterkt op onze klanten richten, naar ze luisteren en reageren op hun veranderende behoeften. Ik heb erg veel geluk met het team van betrokken en professionele medewerkers waar ik leiding aan mag geven en kijk ernaar uit met hen samen te werken. Ook streef ik ernaar om samen met onze partners en klanten Lexmarks aanwezigheid en waarde in de Benelux te vergroten.”

Burford richt zich op het succesvol implementeren van de nieuwe identiteit en strategie van Lexmark in de Benelux. Geheel in lijn met het bedrijfsmotto ‘Open the possibilities’ helpt Lexmark Benelux onder zijn leiding organisaties hun printerpark te optimaliseren en hun documenten en data tijdens hun levenscyclus efficiënt te beheren. Daarnaast richt hij zijn aandacht ook op het channel- en distributielandschap. Als gevolg hiervan heeft Burford Rob Lenderink benoemd als nieuwe Sales en Marketing Director voor de Benelux. “Rob heeft binnen Lexmark in zijn rol als Benelux Supplies Manager al vele jaren ervaring en heeft een goed begrip van de lokale markt. Hij heeft niet alleen een goede band met het channel- en distributienetwerk, maar heeft ook bewezen dat hij een goede leider is en zijn klanten begrijpt. Ik zie Rob als een sterk persoon binnen het managementteam en kijk ernaar uit om samen met hem onze channel- en distributiepartners te ondersteunen”, zegt Burford.

Uit Burfords eerdere functies en ervaringen brengt hij een diepgaand begrip mee voor de nieuwe diensten van Lexmark en de rol van software voor organisaties.

Rate this post

Print Friendly