Meer dan 200 prominente klanten van Xerox uit de grafimediabranche komen op 6 en 7 oktober in Praag bijeen voor het jaarlijkse Xerox Premier Partners Congres, dat in het teken staat van zakelijke groei. Het event biedt meer dan 40 informatieve sessies aan, verzorgd door branche-experts, premier partners, business partners, start-ups en managers van Xerox. Bovendien wordt tijdens het congres de nieuwe Xerox iGen 5 kleurenpers voor het eerst gepresenteerd in Europa.

“De grafimediabranche wordt voortdurend op zijn kop gezet door de opkomst van nieuwe digitale technologieën. Dit biedt enorme kansen voor bedrijven die in staat zijn om hun werkwijze aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten”, aldus Eric Bouet, European senior vice president Graphic Communications bij Xerox. “Dit congres geeft onze klanten de gelegenheid om met innovatieve branchegenoten en gelijkgestemde strategen van gedachten te wisselen over de laatste trends en groeimogelijkheden.”

Keynotes van Google, Infotrends en PARC

Volgens InfoTrends1 zal de digitale kleurenproductiemarkt (inclusief vellenprinters en rotatieve producten) tussen nu en 2018 groeien van circa 270 miljard pagina’s tot 509 miljard pagina’s. Dit biedt drukwerkleveranciers veel groeikansen. Een aantal van de groepssessies plaatsen deze kansen in een breder perspectief. David Liu van Google leidt samen met John Kennedy, de chief marketing officer van Xerox, de discussie “Where Does Print Fit Within the Marketing Mix?”. Barb Pellow, directeur van de InfoTrends Group, neemt de presentatie “Reinventing Your Business With the Right Perspective” voor haar rekening. Steve Hoover, CEO van PARC, een dochteronderneming van Xerox, gaat verder in op de vraag “How is PARC Innovation Serving the Future?”

De breakoutsessies gaan dieper in op trends op het gebied van automatisering, personalisatie en geavanceerde inkjet-technologie, evenals innovaties op het gebied van verpakkingen en andere toepassingen die groeimogelijkheden bieden. Een van de hoogtepunten tijdens het congres is de sessie waarin de nieuwe Xerox iGen 5 kleurenpers wordt gepresenteerd. Voorzien van een optionele vijfde kleurunit biedt de iGen 5 meer mogelijkheden om een groter gamma aan kleuren te matchen.

Bovendien krijgen de deelnemers elke avond de gelegenheid om te netwerken tijdens speciale diners in de historische binnenstad van Praag.

Het exclusieve tweedaagse Premier Partners Congress maakt deel uit van het driedaagse Xerox Forum 2015, dat plaatsvindt in het Diplomat Hotel in Praag. De andere component van dit Forum is het Graphic Communications Reseller-congres en wordt op 7 en 8 oktober gehouden.

1InfoTrends, Global Production Printing and Copying Market Forecast: 2013-2018

Rate this post

Print Friendly