Kodak Alaris introduceert nieuwe drivers voor een soepele overgang naar Microsoft’s nieuwe besturingssysteem

Kodak Alaris kondigt vandaag aan dat haar desktop, workgroup en departmental scanners vanaf nu kunnen worden ge-upgrade voor ondersteuning van het nieuwe Windows 10 besturingssysteem van Microsoft. Klanten kunnen de gratis download uitvoeren door de website van Kodak Alaris te bezoeken en de nieuwe drivers te installeren op hun scanners.

“Nu volgens recente meldingen meer dan 75 miljoen apparaten zijn voorzien van Windows 10, moeten scanners en andere kantoorapparatuur zo snel mogelijk compatibel gemaakt worden met het nieuwe besturingssysteem,” zegt Tony Barbeau, algemeen manager Producten en Systemen en vice-president van de Information Management Division van Kodak Alaris. “Wij zijn verheugd dat wij bij de eerste scannerfabrikanten horen die compatibiliteit met Windows 10 aanbieden, zodat onze eindgebruikers een soepele overgang kunnen maken naar de nieuwste technologie van Microsoft.”

Bijgewerkte drivers zijn momenteel beschikbaar voor de volgende modellen scanners van Kodak Alaris:

· Kodak ScanMate i920/i940 scanner
· Kodak ScanMate i1150/i1180 scanner
· Kodak i2000-serie scanners
· Kodak i3000-serie scanners

Klanten kunnen de nieuwe drivers van Kodak Alaris downloaden via kodakalaris.com/go/IMnews en door vervolgens het menu ‘Support Center’ te kiezen. Op de pagina ‘Support page’ kunnen de klanten hun scanner model zoeken. Via de link ‘Drivers & Downloads’ wordt de klant voorzien van instructies over het downloaden en installeren van de nieuwe driver.

Het downloaden van de driver en het voltooien van de installatie neemt minder dan tien minuten in beslag. Later dit jaar komen bijgewerkte drivers beschikbaar voor de andere scanners.

Ga voor meer informatie naar www.kodakalaris.com/go/windows10update

Rate this post

Print Friendly