ScanSnap Sync is de nieuwste toevoeging aan het software-ecosysteem voor de ScanSnap-productlijn met documentscanners. Met ScanSnap Sync hebben gebruikers toegang tot hun documenten vanaf elk ondersteund device. Deze gratis software is beschikbaar voor de ScanSnap-documentscannermodellen en helpt het leven van mobiele gebruikers eenvoudiger te maken. Dankzij ScanSnap Sync zijn ScanSnap Organizer voor pc en Mac en de ScanSnap Connect-app voor mobiele Android- en iOS-devices nu te gebruiken in combinatie met clouddiensten. Zo kunnen mobiele werkers hun documenten automatisch synchroniseren. Ondersteunde clouddiensten zijn Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive. ScanSnap Sync is verkrijgbaar vanaf het najaar van 2015. Bestaande klanten ontvangen ScanSnap Sync als onderdeel van een automatische ScanSnap-software-update, maar kunnen de update ook zelf downloaden via een link. ScanSnap Sync wordt in EMEA geïntroduceerd tijdens een speciale preview op de IFA, van 4 tot en met 9 september in Berlijn.

ScanSnap Sync gebruiken is net zo eenvoudig als het scannen van papieren documenten met de ScanSnap-scanners. Documenten die gescand zijn met een mobiel device via de ScanSnap Connect-app worden automatisch geüpload in een map in de clouddienst. Zodra de gebruiker terug is op kantoor en de ScanSnap Organizer-software opent op een pc of Mac, worden de scans gesynchroniseerd met de clouddienst. Ze zijn dan beschikbaar voor toepassing van ScanSnap Organizer-functies als OCR en papierrotatie. Vervolgens wordt het bewerkte document opnieuw automatisch gesynchroniseerd met de clouddienst, zodat het beschikbaar is op alle devices.

“We breiden ons hardware- en softwareaanbod voortdurend uit om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten. Met ScanSnap Sync innoveren we wederom en vergroten we ons ScanSnap-software-ecosysteem”, zegt Mike Nelson, vicepresident van Fujitsu’s dochteronderneming PFU (EMEA) Ltd.

“ScanSnap Sync betekent dat ScanSnap-gebruikers probleemloos kunnen werken op verschillende devices en locaties en er zeker van kunnen zijn dat documenten in hun cloud- en kantoorsystemen consistent zijn”, zegt Klaus Schulz, manager Product Marketing EMEA bij PFU (EMEA) Ltd.

Rate this post

Print Friendly