Konica Minolta introduceert met PlanetPress® Connect van Objectif Lune (OL), de perfecte output management tool voor zakelijke omgevingen. PlanetPress® Connect biedt een uitgebreide werkset voor elke stap van de communicatie-workflow en vergemakkelijkt de creatie van volledig gepersonaliseerde zakelijke communicatie voor verschillende soorten output.

In een tijdperk gekenmerkt door een overvloed aan informatie, verwachten gebruikers direct toegang te hebben tot informatie op het apparaat van hun keuze. PlanetPress® Connect is de juiste keuze voor middelgrote bedrijven die digitale output willen toevoegen aan hun communicatie zonder te investeren in dure upgrades. De applicatie biedt een ideale oplossing voor elke zakelijke output-omgeving die wordt belast met de creatie en distributie van zakelijke communicatie en documenten. Facturen, declaraties, pakbonnen en brieven zijn voorbeelden van het soort transactionele documenten die eenvoudig te maken en te verwerken zijn met PlanetPress® Connect.

Onafhankelijk van systemen en hardware compatibiliteit en met volledige automatiseringsmogelijkheden, vergemakkelijkt de Connect Suite het creëren van volledig gepersonaliseerde zakelijke communicatie voor een breed scala aan soorten output, inclusief print, HTML, e-mail en web. PlanetPress® Connect is het meest geschikt voor zakelijke output en de IT- en systeemintegratiemarkt. Het heeft een keuze aan add-on opties, waardoor bedrijven de mogelijkheid krijgen om te groeien en hun output management-oplossing uit te breiden en aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften.

“We voegen de OL Connect Suite toe aan het Konica Minolta software-portfolio om multi-channel communicatie mogelijk te maken voor onze klanten. De intelligente combinatie van specifieke kanalen wordt snel belangrijk voor bedrijven die nieuwe doelgroepen willen bereiken – dit is een essentiële stap voor het aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden”, zegt Erik Klute, Product Manager Production Printing bij Konica Minolta Nederland. “Met de Connect Suite kunnen we onze klanten de perfecte werkset aanbieden om te participeren in een groeiende markt”, concludeert Erik Klute.

Rate this post

Print Friendly