Konica Minolta introduceert met de bizhub C308 en de bizhub C368 twee nieuwe verbeterde kleurensystemen en vervangt hiermee de voorgaande systemen in de succesvolle kleuren bizhub e-serie. De nieuwe multifunctionals garanderen de hoogste kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid. Hiermee komen ze tegemoet aan de verschillende behoeften van de zakelijke markt, en met name aan de mobiliteit van medewerkers. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe systemen zijn mobiele ondersteuning, device management, cloud-ondersteuning en Konica Minolta’s uitgebreide applicatieportfolio.

Als marktleider op het gebied van A3 kleuren-multifunctionals, is Konica Minolta continu bezig met het upgraden en updaten van zowel haar innovatieve applicaties als hardware producten. Met deze nieuwste hardware producten, presenteert het bedrijf twee premium modellen met geavanceerde functionaliteit en een hoge kwaliteit met een snelheid van respectievelijk 30 en 36 pagina’s per minuut.

Dankzij het intuïtieve bedieningspaneel is het eenvoudig om met de bizhub C308 en C368 te werken. Near Field Communication (NFC) maakt het voor gebruikers mogelijk om hun mobiele apparaten te koppelen aan de bizhub voor een eenvoudige authenticatie. Hierdoor kunnen gebruikers opdrachten rechtstreeks vanuit hun mobiele apparaat afdrukken en opdrachten scannen naar een mobiel apparaat zonder een pc te gebruiken. Al met al maken de verschillende nieuwe ontwikkelingen het werken met beide kleurensystemen zeer vergelijkbaar met het gebruiken van een tablet of smartphone – het spreekt voor zich. Voor nog meer gemak kan het bedieningspaneel en de print-interface aangepast worden aan de wensen en behoeften van individuele gebruikers, waardoor gebruikers dagelijks nog efficiënter kunnen printen, scannen en kopiëren. Tegelijkertijd profiteren IT-beheerders van de eenvoudige en handige netwerkintegratie waardoor zij hun werk makkelijker en sneller kunnen uitvoeren.

Konica Minolta’s mobiele app PageScope biedt ook de mogelijkheid om de volledige mobiliteit van het kantoorpersoneel te verhogen. Door gebruik te maken van deze gratis app kunnen gebruikers probleemloos hun smartphones en tablets verbinden met de bizhub C308 of C368. Vervolgens kunnen zij vanaf elke locatie moeiteloos printen vanuit hun mobiele apparaat of documenten scannen en naar het apparaat sturen.

“Onze twee nieuwe systemen bieden klanten de perfecte gelegenheid om kleur en flexibiliteit eenvoudig te integreren in hun eigen werkprocessen. Medewerkers kunnen volledig mobiel werken en profiteren in het bijzonder van de mogelijkheid om hun mobiele apparaten te koppelen en eenvoudig te printen en scannen”, legt Robin Schieveen, Product Manager Office & Services bij Konica Minolta, uit. “Bij Konica Minolta zijn we trots dat we klanten wederom een uitgebreide oplossing kunnen bieden voor hun dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Dankzij de consequente focus op connectiviteit zijn de nieuwe bizhub C308 en C368 eenvoudig te integreren in ieder zakelijk proces.”

Even belangrijk is dat de bizhub C308 en C368 duurzame producten zijn met de nieuwste geïntegreerde technologie die onder andere zorgt voor een laag stroomverbruik. In de slaapstand kan het energieverbruik bijvoorbeeld worden verlaagd tot minder dan 0,5 watt. Tegelijkertijd wordt meer dan 25 procent van de behuizing van de nieuwe systemen gemaakt van gerecyclede materialen. Dit zijn slechts twee van de vele factoren die ondersteunen bij het verminderen van CO2-uitstoot tijdens de productie en het gebruik van de bizhub C308 en C368. Naast het milieuvriendelijke aspect zorgt dit ook voor lagere energiekosten en daardoor aantrekkelijke besparingen.

Rate this post

Print Friendly