Xillio B.V., ontwikkelaar van het Xill Development Platform, de meest complete toolbox voor contentmigraties, heeft Maurice Bakker aangenomen als Senior Consultant, Bas van der Poel als Sales Manager, John Stam als Delivery Manager en Paul van der Zandt als Head of software development. Xillio wil met zijn softwareplatform een toonaangevende internationale leverancier zijn van migratieoplossingen, waarin ook onderdelen als content analyse, classificatie en deduplicatie belangrijke toepassingen zijn. De personele uitbreiding past dan ook binnen de doelstelling om de nationale en internationale expansie te versnellen.

Dankzij de sterke nationale en internationale belangstelling voor de producten van Xillio B.V. is een volgende stap gezet in de versterking van het medewerkersbestand.

 • Maurice Bakker was international Support manager bij TradeTracker en ECM-consultant bij Unisys, wordt Senior Consultant ;
 • Bas van der Poel, eerder verantwoordelijk voor Sales SAP & OpenText StreamServe bij Sogeti Nederland, wordt als Sales Manager commercieel verantwoordelijk voor verkoopgroei van Xillio ECM-migratieoplossingen via het directe kanaal en de strategische partners van Xillio;
 • John Stam was als people manager onder andere verantwoordelijk voor de loopbaanbegeleiding van de Capgemini consultants van de Divisie ’Business Information Management’ en wordt nu Delivery Manager bij Xillio;
 • Paul van der Zandt, wordt Head of software development en was informatie- en softwarearchitect bij Capgemini.
 • “Xillio heeft met deze medewerkers weer extra versterking in huis en onze (toekomstige) klanten en partners zullen dankzij hun uitgebreide ervaring op diverse gebieden als excellente delivery, software ontwikkeling en expertise op het gebied van ECM en migratie daarvan ten volle kunnen profiteren”, aldus Rikkert Engels, CEO van Xillio. “Voor ons is het belangrijk om tijdens de groeifase die we nu doormaken de beste adviseurs en medewerkers aan te trekken. Dat blijft een hoge prioriteit hebben.”

  Verbeterde kwaliteit ECM-systemen met voorspelbare en gecontroleerde migraties
  De jarenlange ervaring van Xillio op het gebied van migraties heeft geleid tot een zeer flexibel en breed in te zetten softwareplatform. Het wordt door veel organisaties en grote internationale system integrators gebruikt voor het realiseren van complexe contentmigraties en -consolidaties. Het platform is perfect uitgerust om de explosief groeiende hoeveel content en silo’s onder controle te krijgen en de kwaliteit te verbeteren door middel van analyses, deduplicatie en verrijking via autoclassificatie. De toegevoegde waarde in migraties is essentieel voor succesvolle ECM-projecten. Xillio blijft het platform ontwikkelen om haar klanten continu te voorzien van de juiste toolbox voor ieder content project.

  “Het succesvol realiseren van mooie projecten bij aansprekende klanten met de Xillio software en het ondersteunen van partners daarin, dat is waar ik naar uitzie”, aldus Maurice Bakker. “Verder wil ik graag mijn ervaring in support management inzetten voor Xillio, om zo het Xillio software supportproces tot een nog meer geoliede machine te maken.“
  “Omzetgr
  oei door verkoop van Xillio migratieoplossingen en diensten, dat is waar ik me natuurlijk als eerste op richt”, zegt Bas van der Poel. “Met de ECM-migratieoplossingen via het directe kanaal en onze strategische partners kunnen we die toegevoegde waarde van de Xillio producten waarmaken. Dat is de echte uitdaging!”
  “Een belangrijke rol spelen in het soepel laten verlopen van de operationele processen binnen Xillio en daarmee een bijdrage leveren aan het succesvol opleveren van Xillio (project)resultaten”, verwacht John Stam te bereiken. “Daarnaast het zo goed mogelijk begeleiden van de Xillio-medewerkers bij hun loopbaanactiviteiten, zodat groeimogelijkheden benut worden en medewerkers zowel resultaten behalen als plezier hebben in hun werk.”
  “Als hoofd systeemontwikkeling heb ik een sturend takenpakket”, stelt Paul van der Zandt. “Dus alle belangen van een software ontwikkelproject in lijn te brengen om op die manier een hoogwaardig product te kunnen presenteren dat als eerste keus wordt ingezet bij contentmigraties. Het Xill Development Platform biedt ook ondersteunende mogelijkheden voor software engineers zoals ketenoplossingen in een SOA context. Daarbij kan Xillio ingezet worden om ongestructureerde content met zijn intelligente modules te analyseren en om te zetten in gestructureerde data. Ook zijn er toepassingen mogelijk voor het geautomatiseerd testen. Een van mijn belangrijkste doelen is, om vanuit de inhoud, het Xill Development Platform een succes te maken.”

  *bijschrift foto van links naar rechts; Maurice Bakker, Bas van der Poel, Paul van der Zandt en John Stam

  Rate this post

  Print Friendly