Een grote overheidsorganisatie en HEINEKEN hebben onlangs de nieuwe versie van DocSys.Web in gebruik genomen. Beide organisaties zijn al jaren tevreden gebruiker van DocSys.Web.

DocSys.Web bij de Overheid
DocSys.Web wordt gebruikt voor het maken van diverse documenten in de rijkshuisstijl en integreert onder andere met DigiJust. De E-mail Pay-off Manager van DocSys.Web zorgt dat iedere e-mail die verstuurd wordt voorzien is van de juiste gegevens en social-media-links. De Documentserver, de serverbased documentgenerator van B-ware Business Software, wordt gebruikt om de Verklaring Omtrent het Gedrag en bijbehorende brieven te genereren.

DocSys.Web bij HEINEKEN
Bij HEINEKEN is DocSys.Web geïmplementeerd onder de naam VI Tool. Wereldwijd worden diverse brieven, rapporten en andere tekstdocumenten gemaakt met behulp van de VI Tool. De VI Tool zorgt dat de e-mailondertekening van de medewerkers in huisstijl is en ook de PowerPoint-presentaties van HEINEKEN worden met behulp van de VI Tool gemaakt.

HEINEKEN HRM-Brievenboek
Onlangs hebben we de gehele workflow op de HRM-afdeling van HEINEKEN geoptimaliseerd. Het HRM-Brievenboek en de ontwikkeling van een generator voor arbeidsovereenkomsten heeft voor een enorme efficiëntieslag gezorgd.

Rate this post

Print Friendly