De website van DocSys, de modulaire software voor efficiënte, foutloze documentcreatie in huisstijl, is geheel vernieuwd. Op de frisse responsive site wordt informatie over de diverse oplossingen overzichtelijk aangeboden en worden bezoekers gestimuleerd om vrijblijvend contact op te nemen met B-ware Business Software, de ontwikkelaar en leverancier van DocSys.

Volledig responsive
De nieuwe site is volledig responsive en dus ook geschikt voor mobiele devices. Na de introductie van DocSys Online, de online oplossing voor documentcreatie in huisstijl met responsive interface, kon de website niet achterblijven. Op de nieuwe website worden de belangrijkste punten per oplossing en voordelen per doelgroep kernachtig weergegeven. Daarnaast hebben de klantcases een prominentere plek gekregen en is het makkelijker geworden om vrijblijvend contact op te nemen.

Nieuwe URL
DocSys heeft in de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Naast DocSys.Web is er nu ook een cloud-oplossing: DocSys Online, een clientbased oplossing: DocSys Desktop en een speciale serverbased documentgenerator: De Documentserver. DocSys is er dus ‘in verschillende smaken’, zodat er altijd een oplossing is die past bij de infrastructuur en wensen van iedere klant. Omdat www.docsys.nl beter de lading dekt dan www.docsysdotweb.nl, is gekozen voor deze nieuwe, korte URL.

Rate this post

Print Friendly