Konica Minolta introduceert de bizhub PRESS/PRO C71hc. Door de geavanceerde mogelijkheden voor kleurreproductie van de gepatenteerde high-chroma toner van de fabrikant, kunnen hiermee betere printdiensten geleverd worden. Hoogwaardig resultaat kan behaald worden voor fotoboeken, foto- en promotiematerialen en andere geavanceerde printproducten.

“De kleurenproductieprintmarkt groeit gestaag en er bestaat geen twijfel over dat het belang van RGB-gegevens en de high-chroma-technologie in de toekomst blijft toenemen. Daarom presenteert Konica Minolta met trots de derde generatie high-chroma producten: de nieuwe bizhub PRESS en de PRO C71hc”, vertelt Erik Klute, Product Manager Production Printing bij Konica Minolta.

Met de toenemende vraag naar het afdrukken van foto’s en fotoalbums van digitale camera’s, maar ook met de vraag naar het combineren van online en gedrukte communicatie, neemt de behoefte aan nauwkeurige reproductie van RGB-werkprocessen snel toe. Door het beperktere kleurengamma van een conventionele CMYK-printer, kunnen sommige kleuren in print anders en minder levendig zijn dan in het echt of op een beeldscherm. Konica Minolta komt nu met een professionele oplossing: de bizhub PRESS/PRO C71hc. De high-chroma toner van deze kleurenproductiesystemen heeft een uitgebreid kleurengamma dat veel dichter bij sRGB komt dan de conventionele CMYK-toners. Kleuren kunnen bijna exact zo afgedrukt worden zoals ze worden weergegeven op bijvoorbeeld een gekalibreerde monitor.

“Tegenwoordig dekken communicatiekanalen print, online en mobiele communicatie. Professionals veranderen hun kleurenbeheer daarom van traditionele CMYK naar sRGB. Met onze nieuwste Konica Minolta productieprintsystemen bieden we onze klanten niet alleen zeer mooie kleurenreproductie, we maken het ook mogelijk om het beste te halen uit foto’s, door ze in de hoogste kwaliteit af te drukken. De bizhub PRESS/PRO C71hc kan zelfs eenvoudig kleuren printen die voorheen moeilijk te reproduceren waren, zoals levendige roze en paarse tinten en verschillende tinten groen”, zegt Erik Klute.

Een andere troef van de bizhub PRESS/PRO C71hc is het brede scala aan afwerkingsmogelijkheden. Functies zoals de productie van boekjes, inlijmen, automatisch inbinding en de uitgebreide stapelcapaciteit van maximaal 10.000 vellen maken het mogelijk om in één stap af te drukken en af te werken zonder handmatige acties.

Rate this post

Print Friendly