Four Pees, een internationale distributeur voor de print- en publishingindustrie, kondigt zijn aanwezigheid op Labelexpo aan. Samen met Global Vision, de wereldleider in de ontwikkeling van innovatieve proefleestechnologieën, en Creative Edge Software, een innovatieve ontwikkelaar van 3D-verpakkingssimulatie- en ontwerptechnologie op de verpakkingsmarkt, zullen ze hun verpakkingsoplossingen van 28 september tot 2 oktober voorstellen op stand 4D67.

Visualisatie van snelle 3D-verpakking
IC3D Suite is een oplossing voor snelle verpakkingsvisualisatie dat een breed assortiment producttypen aan kan (van flexibele producten zoals blikken, flessen en andere stevige producttypen tot de visualisatie van vouwkartonproducten); je kan al vroeg in het ontwerp- of ideevormingsproces visualiseren en sneller dan met de traditionele 3D-ontwerptools.

Speciale effecten zoals bladgoud of reliëf kunnen perfect worden gevisualiseerd en met de materiaaleditor kan het uiterlijk van alle onderdelen van een product worden aangepast. Omdat veel verschillende modellen gemakkelijk en snel in een scène kunnen geplaatst worden, kan een product in secundaire verpakking of op een POS-display worden getoond.

IC3D Suite gebruikt “Image Based Lighting” dat nauwkeurige en verbazingwekkend realistische lichteffecten in realtime biedt. Op deze manier is het product niet alleen geschikt voor verpakkingsvisualisatie via de design- of ideevormingscycli, maar kunnen ook opnamen van verpakkingen in kunststof worden gemaakt voor marketing- en salespresentaties. Via een koppeling met een ‘augmented reality’-platform kan je het product vanaf een smartphone of tablet visualiseren in de omgeving, winkel of supermarkt waar het wordt verkocht.

Wie een volledig werkende proefversie van 14 dagen wil downloaden, kan die terugvinden via deze link.

Automatisering van visualisatie van 3D-verpakking
In heel wat verpakkingsworkflows moet een assortiment ‘product-smaken’ worden ontwikkeld. Of het nu gaat om chips, jam, blikken of babyvoedsel, het proces start met het ontwerp van een 3D-model met toegepaste texturen, illustraties en daaropvolgend de herhaaldelijke vervanging van die texturen en illustraties om de vele verschillende smaken van het originele ontwerp te ontwikkelen.

Herhalen kost heel wat tijd en geld en IC3D Automate, het nieuwste product van Creative Edge Software, maakt dit volledig overbodig. IC3D Automate gebruikt de technologie van IC3D Suite en zorgt ervoor dat het kan worden geïntegreerd in elke normale productieworkflow, DAM-oplossing of automatiseringstool.

IC3D Automate opent een IC3D-ontwerpbestand ‘handsfree’ en laat er geautomatiseerde ‘acties’ op los, zoals het vervangen van texturen of illustraties, het uitvoeren van hogeresolutiebeelden in specifieke camerahoeken, het genereren van 3D-pdf-bestanden en veel meer.

IC3D Automate kan eenvoudig in je workflow worden geïntegreerd met volledige flexibiliteit en kan worden geconfigureerd zodat het precies het gewenste type automatisering uitvoert. Dit verhoogt de snelheid van productontwikkeling, vermindert het aantal menselijke fouten tijdens de visuele ontwikkeling van productvarianten en kan de tijd tot aan de verkoop in de winkel helpen korter maken.

Geautomatiseerde proeflezing van tekst tot drukken
Global Vision is wereldwijd de marktleider in het ontwerpen en leveren van proefleestechnologieën. Hun oplossingen bieden optimale interoperabiliteit en werden geïntegreerd in verpakkingsworkflows van toonaangevende bedrijven van verpakte consumentengoederen, drukkerijen en meer dan 72% van de belangrijkste farmaceutische bedrijven over de hele wereld.

De volledige suite van geavanceerde oplossingen van Gloval Vision biedt tekstgebaseerde, pixelgebaseerde, barcode- en braille-inspectietechnologieën om fouten in artwork en tekst op drukwerk te voorkomen, wat een end-to-end-kwaliteitsborging biedt in elke fase van de verpakkingsworkflow. Alle proefleesoplossingen voldoen aan de vereisten van FDA 21 CFR Deel 11 / EMA Bijlage 11.

Een gedetailleerd overzicht vind je op de website van Four Pees en op stand 4D67 van Global Vision.

Een demo reserveren
Om een gratis demo van één van de hierboven vermelde producten te reserveren, registreer je je via e-mail en geef je aan van welk product en op welke dag en tijdstip je tijdens Labelexpo een demo wenst.

Gratis webinar
Kan je niet op de show aanwezig zijn of wil je al een voorsmaakje? Op 26 augustus 2015 om 16 uur CET houdt Tom Peire, CEO van Four Pees, de internationale distributeur van IC3D Suite, een gratis webinar waarin hij toont hoe je een volledig nieuw drankenassortiment en bijhorende POS-display maakt. Je kan je registreren via de volgende link.

Rate this post

Print Friendly