Canon, marktleider in imaging solutions, viert de levering van de 5.000ste printer uit de Océ Arizona-serie wereldwijd. Deze mijlpaal bevestigt de enthousiaste ontvangst van deze bekroonde UV-flatbed printers door uiteenlopende doelgroepen – zoals drukkerijen, printbedrijven en de industrie – die hoge eisen stellen aan printkwaliteit en veelzijdigheid.

De eerste Océ Arizona-printers werden in mei 2007 geïnstalleerd bij klanten en vanaf dat moment heeft deze printer serie bijgedragen aan een transformatie van de industrie voor o.a. point of sale en displays. De Océ Arizona 250 GT was de eerste flatbed printer met Océ VariaDot™ printtechnologie en gaf hiermee de nieuwe maatstaf voor printkwaliteit aan. Het systeem heeft de toepassingsmogelijkheden voor flatbed printen aantoonbaar vergroot. Nu, acht jaar na de introductie van het eerste model, zijn printers uit de Océ Arizona-serie geïntegreerd in de productieworkflows van duizenden klanten in meer dan 60 landen en is Canon uitgegroeid tot marktleider in mid-volume flatbed printers. De Océ Arizona-printers worden ontwikkeld door Océ Display Graphics Systems, Inc. in Vancouver, Canada, en worden zowel daar als in Canon vestigingen bij München, Duitsland, geproduceerd.

Wilco Verheij, Channel Director Wide Format Group van Canon Nederland N.V: “De wereld van imaging is ingrijpend aan het veranderen. Wij werken nauw samen met onze klanten om producten te ontwikkelen die voldoen aan hun hoge eisen en die hen in staat stellen hun dienstverlening continu te verbeteren en te verbreden. De Océ Arizona-serie is daar een prachtig voorbeeld van. In Nederland ontdekken ook steeds meer industriële bedrijven de oneindige mogelijkheden van deze printers. Deze bedrijven zijn in staat om door middel van print waarde toe te voegen aan hun product en/of productieproces. Bedrijven zijn hiermee in staat om hun bestaande dienstenpakket uit te breiden zoals Piet Hein Eek heeft laten zien met de productie van de PlyWood Printcollectie.”

Stap naar hoogvolume productie
Het 5.000-ste model is een nieuwe Océ Arizona 6170 XTS-printer. De onlangs geïntroduceerde Océ Arizona 6100-serie markeert Canon’s entree in het hoogvolume flatbed marktsegment. De printer haalt continue printsnelheden tot 155 m2 per uur en is daarmee 10 keer productiever dan de eerste Océ Arizona-printers. Het onverminderde succes van de Océ Arizona-serie is het resultaat van een focus op innovatie en klanttevredenheid dat binnen de grafische sector tot nu toe al werd bekroond met meer dan 40 awards.

Canon levert 5.000ste Océ Arizona printer
1 (20%) 1 vote

Print Friendly