Softwareontwikkelaar DDi heeft onlangs een eerste update uitgebracht van zijn 3 range software. Ook voor de Financiële dienstverleners die werken met het DMS of de Digitale postkamer van DDi gekoppeld aan het informatiesysteem ANVA is versie 3.1 nu beschikbaar. In deze update van het zogenaamde ANVADIS zijn weer een aantal verbeterpunten doorgevoerd waardoor de user interface vergemakkelijkt is in gebruik.

Snel verwerken van provinciale post
Financiële dienstverleners verwerken de hele dag door informatie m.b.t. polissen, offertes, mutaties, schades, etc. Door de aantallen neemt de verwerking en afhandeling hiervan veel tijd in beslag. Door het administratieve deel van dit proces te automatiseren, kan veel tijd worden bespaard. DDi Digitale Postkamer zorgt ervoor dat alle poststukken, e-mails, pdf’s, etc. veel sneller op de juiste plek terecht komen. Hoe dit werkt laat DDi zien tijdens het webinar ‘Snelle verwerking van provinciale post’ op 20 augustus om 11.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.ddi.nl/services/agenda.

Nieuwe features in Digitale postkamer versie 3.1 voor assurantiebranche
In versie 3.1 zijn een aantal verbeterpunten doorgevoerd in de DDi Client. Zo worden gegevens die opgehaald worden uit ANVA automatisch toegevoegd aan het document in DDi. Wanneer de DDi software het polisnummer herkend en deze koppelt aan de relatie in ANVA, kunnen alle gegevens automatisch gevuld worden in DDi.
Het is in deze update ook mogelijk om taken in bulk af te handelen. Wanneer meerdere taken geselecteerd worden in de werklijst verschijnt deze mogelijkheid in het popupvenster. Hiermee kunnen bijvoorbeeld ook in een keer meerdere taken toegewezen worden aan een collega.
Voor gebruikers van de Output management software (OMS) van DDi is er ook een nieuwe feature toegevoegd. Alle uitgaande documenten die verstuurd worden via het OMS worden automatisch gearchiveerd in het juiste dossier in ANVA. Zo het volledige dossier van de klant altijd beschikbaar.

Gebruikers van de software kunnen voor meer informatie over de update contact opnemen met de accountmanagers van DDi via tel: 088 567 2000 of http://ddi.nl/contact/.

Rate this post

Print Friendly