In het artikel ‘Investeren in de toekomst van de organisatie‘ schreven we over het advies van Gartner om te investeren in e-invoicing. Voor onze klanten en onze eigen organisatie zien wij ook de toegevoegde waarde. ICreative maakt al jaren gebruik van EasyDistribution voor het ontvangen en versturen van facturen, een oplossing die door een groot aantal van onze klanten gebruikt wordt. Om àl onze e-invoicing klanten tegemoet te komen heeft ICreative zich uiteraard ook aangesloten op het grootste “open” platform, het Basware Commerce Network.

Met het Basware Commerce Network kunt u al uw facturen elektronisch ontvangen en rechtstreeks in uw Basware of financiële systeem importeren. De verschillende aansluitmogelijkheden bieden voor elke leverancier een geschikte oplossing. Zo is er een gratis webportaal voor facturen voor kleine leveranciers, een speciale printerdriver voor het MKB en een volledig geïntegreerde koppeling waarbij leveranciers al hun klanten kunnen voorzien van elektronische facturen. Ook is het mogelijk om inkomende PDF-facturen per e-mail om te zetten naar elektronische (XML) facturen die geheel automatisch in uw Basware systeem terecht komen.

Indien u per direct álle facturen elektronisch wilt ontvangen ontzorgen wij u volledig door uw papieren facturen te converteren naar elektronische facturen. U ontvangt vanaf dat moment al uw inkomende facturen in één vast XML-formaat met een factuurafbeelding in PDF formaat. Het scannen, herkennen en valideren van inkomende facturen door uw organisatie behoort hiermee tot het verleden.

De voordelen van Basware Commerce Network:
Zorgt voor een kostenreductie tot wel 90%.
Zorgt voor een kortere doorlooptijd van uw proces.
Vermindert fouten in het proces.
Verbetert de relatie met leveranciers.

Een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden leest u in het artikel ‘100% e-invoicing veel dichterbij dan u denkt’. Basware Commerce Network biedt ook de mogelijkheid om uw uitgaande facturenstroom volledig elektronisch te laten verlopen. U levert aan ons de facturen en wij verzorgen de verzending aan uw klant. Dit kan elektronisch of per email maar ook printen en versturen behoort tot de mogelijkheden.

De digitale connectie tussen organisaties via het Basware Commerce Network biedt u ook andere mogelijkheden. Basware Pay, onderdeel van het Basware Commerce Network, is de e-payment oplossing die u een langere betalingstermijn biedt, terwijl uw leverancier juist sneller betaald wordt.

Meer informatie en contact
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van het Basware Commerce Network? Wij vertellen u graag wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Rate this post

Print Friendly