Xerox heeft opnieuw Document Concepts bekroond met de Partner of the Year Award. Dit is het derde jaar op rij dat deze grafische partner van Xerox zich de beste performer van het jaar mag noemen. Document Concepts neemt met het voorbijstreven van de verkoopdoelstellingen op het gebied van grafische apparatuur een onderscheidende positie in binnen de grafische markt.

Henk Bleeker, Channel Manager Graphic Communications bij Xerox Nederland: “Document Concepts voldoet ruimschoots aan alle kwalitatieve en kwantitatieve eisen die aan de partner award worden gesteld. Door de wijze van verkoop en het meebewegen en meedenken met de klant bevestigt Document Concepts keer op keer haar kennis van de markt.”

Gilles van Lieshout, eigenaar van Document Concepts: “Xerox helpt ons te concentreren op wat echt belangrijk is: het verrassen van onze klanten, het verhogen van de productie, kostenreductie en groei. Onze professionele manier van werken maakt dat wij voor de derde keer deze award bemachtigen en dat doet ons goed. Met deze erkenning bevestigt Xerox haar vertrouwen in ons en kunnen we onze strategie continueren.”

Rate this post

Print Friendly