Kofax, een vooraanstaande leverancier van smart proces applicaties met business oplossingen voor de ´First Mile´ ofwel de eerste klantinteractie, is wederom erkend in twee rapporten van Gartner, wereldwijd hét onderzoeks- en adviesbureau in de ICT sector. De Gartner erkenning gaat uit naar het baanbrekende Kofax TotalAgility (KTA) platform in zowel het Gartner Magic Quadrant voor BPM – platform – ‘Case Management Frameworks ( CMFs ) als het Gartner Magic Quadrant for intelligent Business Proces Management Suites.

Erkenning voor ‘Case Management Frameworks (CMFs)’
De eerste editie van het Gartner Magic Quadrant voor BPM – platform – Case Management Frameworks ( CMFs ) beschrijft een snelgroeiend marktsegment. Het rapport definieert BPM – platform gebaseerde CMF’s – als configureerbare ” apps” die de tijd en de complexiteit van de afhandeling van cases, ofwel de processen veruit verkort en vereenvoudigd. Volgens Gartner vereist vrijwel elk proces een unieke handeling, met een complexe wisselwerking tussen inhoud, mensen, transacties en regelgeving. En dat is precies de kracht van Kofax TotalAgility.

Erkenning voor ‘Intelligent Business Process Management Suites’
Voor het tweede jaar op rij is Kofax TotalAgility benoemd in het Gartner Magic Quadrant voor Intelligent Business Proces Management Suites. Door meer nadruk te leggen op de ondersteuning van de menselijke intelligentie en handelingen binnen bedrijfsprocessen, is er een verbeterde ondersteuning toegevoegd voor manuele interacties en impulsen. Denk daarbij aan integratie met social media, mobiele toegang tot processen, meer analytics en realtime beslissingen. Gartner stelt dat de TotalAgility iBPMS het meest geschikt is voor de ontwikkeling van proces gedreven applicaties, continue procesverbetering en case management gebruiksscenario’s, rekening houdend met matig ongestructureerde processen.

Over Kofax TotalAgility
Kofax TotalAgility biedt één enkel uniform platform waarin data capture, business process management, dynamische case management, data-integratie, analyse en mobiele toepassingen ontwikkeld kan worden. KTA is beschikbaar “on premise” waarbij de software wordt geïntegreerd binnen het bestaande IT landschap en als een Software as a Service (SaaS) oplossing. Klik hier voor meer informatie over Kofax TotalAgility.

Meer informatie
Wenst u specifieke informatie of bent u benieuwd naar de voordelen die KTA uw organisatie kan bieden? Neem dan contact op met Kofax specialist en Kofax Diamond Partner Docspro via 0172 419334 of mail naar sales@docspro.nl. Voor informatie, business cases en video’s kijk op www.docspro.nl.

Rate this post

Print Friendly