Rotaform heeft op 12 mei jl. voor haar gehele dienstverlening het certificaat CO2 voetafdruk oftewel Carbon Footprint behaald. Milieu staat bij steeds meer bedrijven hoog op de agenda. Opdrachtgevers en klanten worden steeds kritischer ten aanzien van milieu. Om het onderwerp milieu concreter te maken heeft Rotaform met gebruik van Climate Calc een CO²-voetafdrukberekening gemaakt.

Een CO²-voetafdruk is een milieumaat voor het bedrijfsleven. Elk bedrijf dat hiermee bezig is, maakt hiermee inzichtelijk hoeveel CO² het bedrijf uitstoot. Door deze voetafdruk is eenvoudig te zien waar de CO² uitstoot gereduceerd kan worden. Met het verkrijgen van het certificaat toont Rotaform aan dat de berekening voldoet aan de certificatievoorwaarden van The International Association ClimateCalc. Het certificaat wordt op 19 november a.s. uitgereikt in Amstelveen.

Rotaform beschikt over de certificaten ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, Duurzaam Inkopen Overheid, RI&E, FSC en Security Management System van de Vereniging Echt. Daarnaast is zij partner van MVO Nederland.

Rate this post

Print Friendly