Basware komt met een nieuwe User Experience (UX) voor gebruikers van smartphones en tablets die via de Travel and Expense Management-oplossing hun uitgaven willen declareren. De UX maakt het proces van indienen, goedkeuren en uitbetalen sneller en gemakkelijker, waarbij zowel medewerker als bedrijf zijn gebaat.

Klanten kunnen nu makkelijker bonnetjes digitaal vastleggen, reisplannen en claims goedkeuren en declaraties opstellen op alle mobiele toestellen. Dit maakt het voor klanten eenvoudiger reiskosten en uitgaven bij te houden op de momenten dat dit het beste uitkomt. De nieuwe UX versnelt de uitbetalingen voor medewerkers; aan de andere kant is het voor bedrijven makkelijker reisplannen goed te keuren en zo voordeel te plukken door vroegtijdig te betalen.

Ilari Nurmi, SVP Products and Services van Basware: “Cloud en mobiel zijn twee megatrends die de manier van zakendoen sterk veranderen. Maar een échte grote doorbraak komt pas als deze toepassingen gebruiksvriendelijk, en voor de grote massa beschikbaar zijn. Onze geüpdate gebruikerservaring omarmt deze trends waarmee medewerkers over een snelle, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing beschikken voor het declareren van uitgaven. Aan de andere kant helpt het bedrijven bij de optimalisatie van hun cashflow het opschroeven van de winstgevendheid. Het vergemakkelijken van het declaratieproces voor medewerkers is belangrijk, maar we maken in dit proces ook gebruik van onze ervaring op het gebied van e-invoicing en betalingen.”

Het Basware Alusta-platform maakt een volledig cloudgebaseerd proces voor facturatie en purchase-to-pay mogelijk. Hieronder vallen ook het verwerken van declaraties. De cashflow heeft hier ook profijt van, maar er zijn meer financiële voordelen die bewerkstelligd kunnen worden. Ilari Nurmi: “We voegen verschillende financiële voordelen toe. De korting op reiskosten door vroegtijdige goedkeuringen en boekingen is een belangrijk voordeel. We geven bedrijven verschillende mogelijkheden waarmee zij geld kunnen besparen via de nieuwe gebruikerservaring op TEM.”

Meer informatie over Basware’s oplossing Travel and Expense Management: www.basware.nl/oplossingen/reiskosten-en-declaratiebeheer

Rate this post

Print Friendly