Cloud-oplossing DocSys Online maakt communiceren in huisstijl, vanaf iedere locatie en ieder device vanzelfsprekend

Zorgaanbieder Cordaan ondersteunt en verzorgt haar cliënten op veel verschillende locaties. Medewerkers moeten vanaf iedere locatie en met verschillende devices corresponderen in huisstijl en eenvoudig de daarvoor benodigde documenten kunnen genereren. DocSys Online integreert met Office 365, SharePoint en OneDrive for Business en is de Cloud­­-oplossing die dat mogelijk maakt.

Documentcreatie in huisstijl, integratie Office 365 en SharePoint
Cordaan heeft bij de herinrichting van haar ICT-landschap gekozen voor Office 365 en SharePoint, zodat medewerkers op elk moment, vanaf elke locatie en met ieder apparaat toegang kunnen krijgen tot de benodigde informatie. Cordaan kent het belang van consequent gebruik van de huisstijl. Parallel aan de implementatie van de nieuwe werkplek is daarom gezocht naar een oplossing voor het maken van huisstijldocumenten in de Office 365 omgeving. Er werd gekozen voor DocSys Online. DocSys Online verzorgt de huisstijl in Office Online en integreert volledig met SharePoint en OneDrive for Business.

Documenten, presentaties altijd in huisstijl
DocSys Online biedt de medewerkers van Cordaan een aantal slimme huisstijlmodellen die vanaf iedere locatie te openen en eenvoudig in te vullen zijn. Hierdoor kunnen de medewerkers van Cordaan altijd PowerPoint-presentaties, brieven en e-mails in huisstijl maken. Op korte termijn wordt DocSys Online uitgebreid met diverse andere modellen.

E-mailhandtekening in huisstijl
DocSys Online verzorgt ook de e-mailhandtekening in Outlook Online. E-mails worden hierdoor automatisch voorzien van een handtekening in de juiste huisstijl. Ook op smartphones en tablets die gebruikmaken van de Outlook Web App (OWA).

Enthousiaste medewerkers
Nadia Pignato, senior communicatieadviseur Cordaan, is enthousiast over de mogelijkheden van DocSys Online: “Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”

Rate this post

Print Friendly