Canon Nederland heeft de handen ineen geslagen met Simac Document Solutions uit Ede. De specialist in documentverwerking en Purchase-to-Pay oplossingen gaat Canon in Nederland ondersteunen bij het installeren en onderhouden van Canon’s Purchase-to-Pay oplossing: een robuust, uiterst efficiënt end-to-end digitaal platform dat organisaties helpt hun proces van inkoop tot factuurverwerking te automatiseren.

Canon heeft jarenlange ervaring op het gebied van oplossingen voor factuurverwerking en factuurgeneratie. Sinds kort heeft zij haar dienstverlening uitgebreid met oplossingen voor het gehele Purchase-to-Pay-proces. In samenwerking met Purchase-to-Pay-specialist Palette biedt Canon ondernemingen in Europa een complete oplossing geïntegreerd binnen één platform. Simac Document Solutions heeft reeds jarenlange ervaring met Purchase-to-Pay en Palette. Simac Document Solutions voert voor Canon Nederland de installatie en het onderhoud van de oplossingen uit. Simac Document Solutions en Canon Nederland willen met deze samenwerking hun positie in de Purchase-to-Pay markt versterken.

“Canon Purchase-to-Pay biedt ondernemingen controle, inzicht, kostenreductie en een snelle return on investment. De samenwerking met Simac biedt onze klanten directe toegang tot de optimale Purchase-to-Pay oplossing gebaseerd op professionaliteit en continuïteit”, vertelt Leon Molendijk, Product Marketeer van Canon.

Peter Bouwmans, Directeur Simac Document Solutions: “De scanners van Canon spelen al jarenlang een belangrijke rol in onze oplossingen voor gegevensverwerking. We zijn erg blij dat we deze samenwerking met Canon nu verder kunnen uitbreiden, zodat we nog meer Nederlandse bedrijven kennis kunnen laten maken met de vele voordelen van Purchase-to-Pay.”

Rate this post

Print Friendly