De integratie van Aia Software in de Kofax organisatie begint vaste vorm aan te nemen. Als relatie van Aia brengen wij u graag op de hoogte van wat deze integratie voor u betekent.

Overgang op Kofax from Lexmark merknaam
De merknaam Aia Software zal vanaf 1 juli 2015 verdwijnen en vervangen worden door Kofax from Lexmark. Vanaf dat moment zal ook de productnaam ITP veranderen in Kofax Customer Communications Manager™. Dit product zal stand-alone verkrijgbaar blijven. Tevens wordt het op korte termijn ook geïntegreerd in Kofax TotalAgility®, ’s werelds eerste gecombineerde proces automatisering platform voor het ontwikkelen en implementeren van slimme procestoepassingen (SPAs). Ook zal Kofax Customer Communications Manager™ in de nabije toekomst in andere Kofax producten worden geïntegreerd.

Overgang website en Aia Campus Online platform
De Aia Software website en het platform Aia Campus Online zijn vanaf 1 juli geïntegreerd in de Kofax website. Dit betekent dat u de informatie over ons product zult terugvinden bij de Kofax producten onder Customer Communications Management en in de Knowledge Base op de Kofax website.

Vestiging
Het kantoor in Nijmegen wordt nu een Kofax vestiging. De productontwikkeling zal vanuit deze vestiging blijven plaatsvinden.

Voordelen
De veranderingen als gevolg van de integratie van Aia Software in de Kofax from Lexmark organisatie bieden veel voordelen. Aia krijgt de beschikking over de uitgebreidere, wereldwijde middelen en financiële kracht van Kofax en er zal volop geïnvesteerd worden in de ontwikkeling van Kofax Customer Communications Manager™. Bovendien staan er straks meer oplossingen ter beschikking om de klantcommunicatie en klantbetrokkenheid te versterken.

Kofax TotalAgility®
Kiest u bijvoorbeeld voor Kofax TotalAgility® met hierin geïntegreerd Kofax Customer Communications Manager™, dan kunt u niet alleen uw uitgaande klantcommunicatie versterken, maar beschikt u ook over mogelijkheden voor scanning en herkenning, business procesmanagement, dynamic case management, gegevensintegratie, analyse, e-handtekeningen en mobiel. Zo kunt u in de zakelijk essentiële First Mile™ van klantbetrokkenheid de effectiviteit en efficiëntie van uw organisatie aanzienlijk verbeteren.

Leon Pillich, Vice President Product Development – CCM: “Met de overgang naar Kofax sluiten wij als Aia een tijdperk af. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Kofax een zonnige toekomst tegemoet gaan en wij onze horizon verder kunnen verbreden. Ook de overname van Kofax door Lexmark, die eind mei is bezegeld, zal hier zeker aan bijdragen. We zullen ons ook in de toekomst blijven inzetten om een product te leveren dat organisaties verder helpt.”

Meer informatie over de overname:

Aia is door Kofax welkom geheten op de First Mile™
Lexmark to Acquire Kofax
Kofax verwerft Aia Holding BV

Rate this post

Print Friendly